לכל חובבי ההיסטוריה -אתרים קדושים.

rotemfiji

New member
לכל חובבי ההיסטוריה -אתרים קדושים.

שלום ! זהו האתר החדש שלי, המאגד בתוכו אתרים קדושים (ברית ישנה וחדשה), אתרים ארכיאולוגיים והיסטוריים בארץ ישראל. באתר מידע רב, תמונות, כלי חיפוש, לינקים, דף קניות מקוון, חדשות ועוד.. אתם מוזמנים להיכנס, להתרשם ולהתעדכן. מידי יום האתר מתעדכן וכמו כן בקרוב תעלה פינה חדשה של מסלולי אקסטרים בארץ בעקבות מקומות קדושים והיסטוריים. אני אשמח לקבל ביקורות. www.biblewalks.com BibleWalks.com - walk with us through the sites of the Holy Land בתודה מראש, רותם מנהלת האתר. שבוע טוב לכולם :)

תודה רותם, את מקסימה, חכמה וכישרוני

וכישרונית, גם בבנית אתרים וגם בידי היסטורי וארכיאולוגי. מאד התרשמתי מהאתר שבנית גם מבחינה טכנולוגית וגם מבחינה התכנים..

rotemfiji

New member
וואו תודה רבה ../images/Emo68.gif

אם אתה או אחרים מעוניינים לכתוב כתבות, או להציע פינה מיוחדת ולכתוב בה, אני אשמח בהחלט ! אני תמיד חושבת איך להתרחב ולגדול ואשמח לכל רעיון שעולה על דעתכם.. וכמובן אתם יכולים גם לכתוב למייל של האתר: [email protected] אני עונה צ'יק צ'אק
שיהיה יום טוב לכולם ! רותם.

קוכולין

New member
כל הכבוד לרותם

האתר שלך מדהים, בלשון המעטה, וגם שימושי מאד לחוקרים מתחילים, לטיילים ולתיירים. אני באופן אישי הייתי ממליץ עליו לכל מי שמגיע לטייל באזור, בפרט מחו"ל. גם עצם כתיבת האתר באנגלית מקלה על תיירים זרים שמגיעים לישראל להתמצא ברקע ההיסטורי, התנכ"י והארכיאולוגי של האזורים שאת מכסה. יוזמה מקסימה!

rotemfiji

New member
באמת תודה ר-ב-ה לכולכם!

אתם לא יודעים כמה כיף לשמוע שאחרי כל כך הרבה עבודה שאני משקיעה באתר אז יש אנשים שנהנים מכך.. תודה רבה. ועוד פעם, אני מזמינה את כל מי שיש לו רעיונות לדברים חדשים לאתר, לאתרים שונים בארץ שיש לסקר וכל מה שעולה על רוחכם.. יום טוב, רותם :)

שינובי5

New member
עיינתי באתר

לאור התשבוחות. אתם צודקים. אתר משובח ולעניין. עלי והצליחי !

rotemfiji

New member
תודה רבה לך ../images/Emo24.gif

אשמח גם להערות וביקורות... אעדכן אותכם לגביי אתרים חדשים באתר בהמשך...

תמיר1991

New member
אחלה של אתר!../images/Emo13.gif

כל הכבוד על היוזמה! ואני מוכרח להודות שאת יפהפייה אפילו יותר מהאתר שלך
תמיר.

למעלה