לכל חובבי היין

Miss Mor

New member
לכל חובבי היין ../images/Emo48.gif

זקוקה לעזרתכם אני מחפשת כרם שבו ניתן לקבל/לקנות/לבצור... ענבים לעשיית יין אדום. בשנה שעברה הייתי ברמת הגולן ושם קיבלנו כמה שרצינו מעודפי הענבים היו אלה ענבים מתוקים אדומים ומעולים ליין. אני מחפשת משהו קרוב יותר אזור חיפה, טבעון, פרדס חנה וזכרון יעקב וזקוקה בערך ל 100-150 ק"ג בלבד. האם משהו יודע, מכיר, שמע??? בתודה מראש Miss Mor

המממ.

אני דווקא מתמחה בענבים, אבל רק בשלב שהם כבר בבקבוק. באזור שאת רוצה, אני יכול לחשוב רק על יונתן תישבי. נסי לבקש ממנו. הוא בחור נחמד.

מז´תומרת מי זה ?

את עומדת להכין יין, ולא מכירה יקבים בארץ ? תישבי ? יקב על כביש זכרון-בנימינה ? לא מכירה ? בחייאת ? ככה מתכוננים להכנת יין ?

JonnyBoy

New member
זו באמת בעיה עם האופנוענים האלו ../images/Emo13.gif

הקסדה מצמצמת להם את הפוקוס של המוח, כך שלא נשאר הרבה כדי להתמקד בדברים אחרים... אך אל יאוש, מדובר באחת מבנות החבורה, להן יש עוד סיכוי. בעניין הזכרים מבניהם, שמוחם מצומצם ממילא ועסוק בעיקר בשני דברים (כן, אנחנו חושבים גם על אוכל) המצב די אבוד...

dmainsinner

New member
כרמים בעמק......

ישנם מספר כרמים באזור אבל לרובם לא תוכלי להכנס (סיבות כשרות ושאר שטויות) תוכלי לנסות ולפנות לכרם במושב אלוני אבא, בתום הבציר (שלפי דעתי או שכבר הגיע לקיצו או הסתיים) תמיד נשאר מה לבצור ואני מניח שלא תהה להם בעיה לתת לך.... בהצלחה.

Miss Mor

New member
תודה ../images/Emo45.gif

הם תמיד נותנים את העודפים כי אין להם מה לעשות עם זה... השאלה היא האם יש עוד כרמים וסוגי ענבים באיזור ואיך אני יכולה לדעת מי מגדל??? Miss Mor שמתחילה להילחץ זאת סוף עונת התפוזים...

Miss Mor

New member
עוד שאלה למומחי היין

האם משהו יודע איך מנקים חבית יין מעץ??? Miss Mor מכינה את עצמה לעונת התפוזים החדשה..

למעלה