לכל חובבי המד"ב, תאוריות קונספירציה

DrSnoop

New member
לכל חובבי המד"ב, תאוריות קונספירציה

וכו'- בימים ראשון עד שלישי יש מרתון מד"ב בסינמטק, כולל הקרנות של סדרות וסרטים+ הרצאות. אם מישהו רוצה פרטים, שיפנה אלי ואני אשמח לתת. אני הולכת להרצאה על תאוריות קונספירציה לאורך השנים בספרות ובקולנוע, וכמובן להקרנה+ הרצאת באפי. אבל יש עוד מלא דבריים שנראים מעניינים.

DrSnoop

New member
איזו הערה נבזית../images/Emo46.gif../images/Emo153.gif

או כמו שאמר ידיד שלי מהאוזן השלישית, תיקים באפלה מוציאה שם רע לתעוריות הקונספירציה... והוא בכלל חושב שהסיבה שמפזרים היום באוויר כל כך הרבה תאוריות קונספירציה, היא תאוריית קונספירציה בפני עצמה- שוב, כדי שהכל יראה מגוחך ולא נדע במה להאמין. ממ, יש בזה משהו...

ליטל ו

New member
יש פרק כזה *ספויילר*

בבבילון 5. עולם שבו הממשלה מפיצה תאוריות קונספירציה והפחדות על חייזרים כדי שאף אחד לא ישים לב לזוועות שהיא עושה. אתם יודעים -כמו בוש ומוסלמים.

אורי 0

New member
ב 1984

המלחמה עם איראסיה והטילים שעפים על לונדון הם קונספירציה של המשטר.

ליטל ו

New member
וכמובן באולינג מקולומביין,

מה שמטריד ביותר, עם זה שזה תעודה והכל. (גם אם תעודה עם אג'נדה - תעודה). וכן, "כשכש בכלב".

DrSnoop

New member
לא הבנתי, באולינג לקולומביין../images/Emo35.gif

הסבירי, נמקי ופרטי

ליטל ו

New member
*ספויילרים*, עד כמה שאפשר

לסרט תעודה. המסר בסרט, או אחד המסרים, הוא שהממשל, התאגידים והתקשורת בארה"ב מפחידים את הציבור, חלקם באופן מגמתי, מדברים שלא באמת מסוכנים לו (או מסוכנים לו פחות בהרבה משנהוג לחשוב), משתמשת בפארנוייה למניפולציות ומעלימים מאחוריה בעיות אמיתיות - סתם לדוגמא, זיהום האוויר.

DarlingAdam

New member
לאו דווקא,

יותר כי כיוונת "לחובבי המד"ב" וכו'. והתיאוריה נראית לי נכונה לגמרי. כמו הסרט הקטן שהיה בסטאר לאחרונה על הנחיתה הירח - כל העובדות שהם הציגו היו נכונות, התגובה היחידה של דובר נאסא הייתה "זה שטויות" בלי שום הסברים, והתכנית היתה יכולה להיות מאוד משכנעת אלמלא העריכה הצהובונית, העובדה שהמנחה היה מיטש פילגי, והטקסטים המזעזעים שנתנו לו. כלומר, הסוואה מושלמת של עובדות רציניות.

למעלה