לכל חובבי סרטי הסאטלה...

אבנר 42

New member
לכל חובבי סרטי הסאטלה...

תראו את הסרט של אבי ביטר - "חבר ואח 2" (גם הסרט הראשון הוא עילוי), זוהי אנטיתיזה למאה שנות קולנוע, שבירה טוטלית של כל המוסכמות, אכן סרט ענק, וכמו עם יין, הוא רק משביח עם הזמן. נסו למצוא את כל הטעיויות האפשריות שניתן לעשות בסרט אחד ותיווכחו לדעת כי לא הגעתם אפילו לקצה הקרחון. סרט זה נרשם אצלי כאחד מסרטי הפולחן שלא זכו לכבוד הראוי להם, ויש לתת לו לפחות את פרס ישראל. דרך אגב, נסו גם את "מבצע סבתא", עוד סרט חובה אצל כל חובב קולנוע ישראלי.

אבנר 42

New member
שירן היקרה!

קשה לי להאמין שחנויות סרטים מכובדות(או כך הן רוצות לראות את עצמן) יחזיקו סרטים כאלו במבחר אבל ניתן לשים יד על סרטיו של אבי ביטר בכל חנות דיסקים וקלטות בתחנה המרכזית החדשה בתל-אביב, ובכל בסטה של צרובים בשווקי הארץ. האספנים שבינכם יכולים לפנות לאולפנו הפרטי של הבמאי המהולל בת. המרכזית ולרכוש עותק שם ואולי אף להגניב מבט לעבר הכוכבים עצמם.

ואי ואי מבצע סבתא

זה אחד הסרטים הישראלים היותר מצחיקים ויותר טובים שעשו פה... חובה עליכם לראות אותו! ייב ייב

nitk

New member
שלא תגמור כמו מוטי בננה בציריך...

או אה קרמו המסכן - שבוע לא חירבן you wan´t to go to my room? a cup of cofe , a fock of tea אתה מתחיל הכי מהר שלך - ולאט לאט אתה מגביר את הקצב... הסרט הכי טוב שעשו בארץ !!!!!!!!

אין אין אין ענקקקקקקקקקקק

ואי הצחקת אותי לחלוטין על הבוקר... יש לי חברים שפשוט מדקלמים את הסרט הזה מהתחלה ועד הסוף...ואני לא אשכח איזה שימחת בית השואבה היתה כשהיינו בארה"ב ופתאום מישהו בא אלינו עם הסרט הזה....סבתא חיה מתה?סתבא חיה מתה..... אלופתתתתתתתתתתתתתתת ישראללללללללללללללללל.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יום כתום...

nitk

New member
הקרנה שבועית

אנשל היקרה רק כדי שתדעי (ותקנאי) יש אצלי בבית הקרנה שבועית של הסרט הזה! כל יום שלישי בשבוע בשעה 9 בערב ! ובכל פעם אני מפקיד להזמין גם אנשים שכבר התמכרו וגם אנשים שזו הפעם הראשוה שלהם..... אני אחד המפיצים הראשיים של הסרט בארץ ובחו"ל את הרבה יותר ממוזמנת!!!! יש לך את האי מייל שלי / או בפרטי...

הופמן

New member
מה ??????

איש יקר אני לא רוצה למות בגיל צעיר ... אבי ביטר - חבר ואח 2 .....זה כאילו המשך לסרט זוועתי שנקרא .. אבי ביטר - חבר ואח 1 ... חחחחחחחחחחח זה כמו שכחו אותי בבית וכזה .. ממש עצוב ... בתור אחד שלא הכי מאוהב על סרטים ישראליים {חוץ מכל המצחיקים כמובן } אני חושב שהפרס הישראלי מגיע לי כי ...... הוא שוה לפחות את ה200 שקל ....{או פחות }..........{בהרבה} ויש לי לשלם חשבון
אז ...למה לתת את הפרס לאיזה שמן מטומטם .. שהוציא סרט ששמו הוא : חבר ואח2 חחחחחחחחחחחחח עלק פרס ישראלי .. סרט עם שם מרתיע כזה ...מי בכלל חושב לראות ... ובכלל עצוב יום אחד ישבתי אצל דוד שלי ואני בחיים לא אשכח איך הוא אמר את זה .... הבאתי סרט יפה !! אמרתי לו איזה ?? שלום לך סיגל !! הוא ענה .. באותו רגע ...שללתי אותו ומאותו יום אני מחריז עליו כעל חלק נידח .. במישפחה ...הוא לא חגג יותר את ליל הסדר ולא בנה סוכה :) כן כן כן אני שללתי אותו ... כי אני המנהיג ..:) טוב ביי ... אני ממש לא ממליץ לקרוא את התקציר של הסרט ...אפילו לא לשאול עליו .. תנסו לשכוח ...עדיף ... "מבצע סבתא " שיחק אותה ...היה טוב שווה לבזבז ת´זמן .. ביי "הופמן" המלצות חמות ישר מהמקפיא .,,,,,,,,,,,,

למעלה