לכל חולי האלצהיימר בעולם

zs1957

New member
ראיתי נהנתי מאד

היי justme007 העיקר שאמא של נהנת. זה ממש מצחיק. נהנתי לראות. חג מולד שמח לכל חולי האלצהיימר בעולם זהבה שחם

נילי41

New member
הי justme

גם אני ראיתי ונהניתי. לא יודעת אם בעלי יצפה, הוא לא מתקרב למחשב בכלל. אגב, מה שלום אמך? האם ביררת ברווחה בקשר למרכז יום בסביבה שלכם? ומה בקשר לחוק סיעוד. אתם יכולים לנצל אותו גם לקבל מטפלת הביתה שתעזור לאביך בעבודות הבית או שתהיה עם אמא ותשחרר את אביך לסידורים.

justme007

New member
נראה לי שאני מדחיקה את זה

נילי היקרה: תחשבי: שבוע הבא אני מקבלת דירה ומקבלת מפתחות, מה אבא יחשוב? יחשוב ישר שאני עוזבת אותם ואומרת להם שמטפלת תטפל באמא. אני לא מסוגלת כרגע לעשות להם את זה, זה יהרוג אותי רגשית. אני לא מתכוונת לעזוב ומקווה לעשות את זה ברגע הנכון. לבנתיים אחותי הקטנה עוזרת פעם בשבוע היא בחופש שמוקדש כולו לאמא ואבא משתחרר, פעמיים בשבוע יש לאמא מועדון ובסוף שבוע אני נמצאת רוב הזמן עם אמא - לבנתיים זה מה שגורם לי להדחיק את נושא המטפלת אבל אני יודעת שזה צריך לבוא - עניין של תיזמון בלבד תודה שאת שואלת

נילי41

New member
../images/Emo20.gif יקירתי,

אני מבינה את ההתלבטויות שלך ושאת לא רוצה להנחית עליהם את המעבר שלך לדירה החדשה עם הכנסת מטפלת, אבל את יכולה להכין את האינפורמציה, לקחת טפסים שצריך למלא, לדבר עם מח' הרווחה, לברר מה יש באזור שלכם וכו', ואחר כך, בזמן המתאים לך ביחד עם ההורים, אולי להתייעץ איתם אפילו, להחליט מה עושים עם אמא, אם לוקחים לה מטפלת או מסדרים לה מרכז יום וכו'. אני מאחלת לך שתיכנסי לדירה החדשה בשעה טובה בהקדם ושתהני בה מכל רגע, וכמובן אני יודעת שאת לא תעזבי את ההורים ותעמדי לרשותם אפילו כשתעברי דירה, אבל אל תדחי את הסידורים לרגע האחרון, כי אי אפשר לדעת מתי יתעורר הצורך בעזרה ואז יתחילו הריצות והבלגן. כל דבר לוקח זמן אצלנו במדינה, את יודעת...

zs1957

New member
צודקת במאה אחוז

היי נילי מסכימה לכל מילה שכתבת. ליליה טוב זהבה שחם

למעלה