לכל ידידי מהפורום... מה המצב,

avishem

New member
לכל ידידי מהפורום... מה המצב,

ומצטער שלא כתבתי פה הרבה זמן. פשוט קיבלתי את הפציעה הכי קשה שלי עד היום... ודווקא לא מהקפואירה! פשוט נהג משאית אחד החליט ש"אם אני עם אופנוע אז אני לא קיים" והפך אותי על הכביש בערך ב100 קמ"ש... תודות רבות לקפואירה ויש לי גוף גמיש, הרופאים לא האמינו שלא נשבר לי כלום (נס גדול מאוד1000X) וגם הם קבעו שזה מבלל הקפואירה (שלא נשברתי לחלקים). בקיצור אני מאושפז לי להנאתי בתל-השומר כבר שבועים וחצי ויש לי עוד שבוע וחצי להיות שם, פשוט נתנו לי חופש יום אחד לרגל ראש השנה... למי שמעוניין לדעת איך יצאתי בנס ואני מאושפז שבועיים אז פשוט מהשיפשוף עם האספלט נקרע לי העור ויש לי כוויות בדרגה 1,2,3... אז מפחדים מזיהומים והם דואגים להחליף לי תחבושות כל יום. מקווה לחזור מהר וכבר מתאמן על בסיס (מול האחיות ששוות את זה). והקטע הבאמת שווה זה שעשיתי פרפוזטה/מריפוזה תקראו לזה גם בורג מאוזן, עם 3 סיבובים ועוד בפעם הראשונה ניסיתי על האספלט ולא בדשא או מזרונים... וגם אחרי הנגיעה הראשונה באספלט עשיתי עוד כמה כאלה באויר ככה שיש לי סיקואנסיה בת זונה להודה הבאה שלי
ולכל היפי נפש שרוצים לדעת מה שלום האופנוע אז הוא רק נשרט ונשברו לו כמה מנורות!!! שנה טובה לכולם, שנת בריאות, אושר וכושר.

BiAAcH

New member
אאוץ'....

באסה עולמית, מזל שלא קרה לך כלום, יצאת מזה ממש ממש בזול... טוב, אז שתחלים מהר, ותרגיש טוב, ושהשנה הקרובה שלך לא תהייה כמו שהיא התחילה...

jennie 00

New member
../images/Emo122.gif תרגיש טוב מאמיייי

וואי בנס בנס יצאת
תרגיש טוב כאילו איך שקראתי את זה אניח לא יודעת מה להגיד לך... נבלעה לי הלשון... הקיצר תרגיש טוב ותחזור אלינו בקרוב...

avishem

New member
תודה לכולם על ההזדהות..

מחר אני חוזר לבי"ח לעוד שבוע אבל בינתיים שיהיה לכולכם שנה טובה. תכנסו ללינק שמצורף. פרחים לכולם...

Escova

New member
אתקדם עוד צעד אחד ביפות נפש ואשאל .

איזה אופנוע זה ??? וכמובן, תהיה בריא, פעם הבאה שתראה נהג משאית, זרוק לו תפוז לשמשה, תן גז ותעלם... אני רוצה לראות אותו רודף אחריך... רק בריאות

BiAAcH

New member
אם כבר יופי אז...

אם היה לי מספיק כסף (15 אלף $), כל כך הייתי קונה אותה...

למעלה