הוא הופך את אלה ש"יבכו" אם יוסי יבכה ל"יפי נפש אשכנזים", כי בעיניו, וכמו שעינב נוטה להציג את זה כל הזמן ובכל הזדמנות, יוסי ועינב הם המזרחים המופלים לרעה שכל ה"אשכנזים האנשים הקרים" (AKA - "יפי הנפש") רוצים לראות בחוץ. כמו עינב, עם ישראל נסחף למלחמה עדתית שלא קיימת. בבקשה אל תיתמם/י כדי לנסות להפריך את מה שאמרתי. השד העדתי יצא מהבקבוק ולא מהיום. מעניין מאוד שלכותב ההודעה לא כתבת "מאיפה שהאשכנזים יפי הנפש הם אלו שיבכו", וברור שאין פה אובייקטיביות. חבל על העמדת הפנים. שבוע נפלא.
מודה שקצת הרגשתי מותקף כי לי אתה מגיב תגובה כזאת עוקצנית ולאדם הראשון שכתב, שהביא אותי לכתוב את מה שכתבתי, לא כתבת כלום. ולכן כתבתי לך לא "להיתמם". אני בדרך כלל שופט לכף זכות ואני מצטער אם הרגשת אחרת.
הסגירה הזו בבית משפיעה עליו יותר ויותר. בהתחלה חיבבתי אותו. הוא היה איש מצחיק, חביב לכולם. וזהו בשבועיים האחרונים. הדם עלה לו למוח. הוא כבר לא קר רוח כמו שהיה בהתחלה. הוא מתעצבן, חמום, מקלל. הוא מאבד מהיכולת המשחקית שלו. עוד שניה הוא משתגע שם. כל הזמן יושב בצד, או שוכב. תם זמנו!! מסכן..
יוסי בוודאות מגיע לשלישיה הראשונה אתה יודע את זה וכמובן כל הפורום יודע את זה וגם עם ישראל יודע את זה צריך לקרות משהו ממש הזוי כדי שזה לא יקרה... אגב-יש מצב שגם יוסי יודע את זה(אתה יודע כל פעם להיות על הגריל ולצאת ממנו זה לא פשוט...)
מאיפה לי לדעת שאת בחורה מהניק שלך? חן זה גם שם של בן בכל אופן אנחנו יודעים שזה יקרה ולא בגלל עיוורות אלא זה מה שהקהל אוהב לא אנשים צנונים כמו שפרה וצבר