לכל יפי הנפש האשכנזים יוסי יזכה ואתם תבכו

B a 7 a K

New member
אני מזרחי.

לגמרי. ואני מתבייש בו. ואם אתה חושב שהוא מייצג "מזרחיות" (אתה זה שהפכת את זה לבין עדתי, לא אני), אז זה חבל מאוד שזה מה שאתה רוצה שייצג מזרחים.

rosedal

New member
מאיפה לך שיוסי מייצג מזרחיות?

איך הסקת זאת מכותב ההודעה לה הגבת?

B a 7 a K

New member
פשוט מאוד.

הוא הופך את אלה ש"יבכו" אם יוסי יבכה ל"יפי נפש אשכנזים", כי בעיניו, וכמו שעינב נוטה להציג את זה כל הזמן ובכל הזדמנות, יוסי ועינב הם המזרחים המופלים לרעה שכל ה"אשכנזים האנשים הקרים" (AKA - "יפי הנפש") רוצים לראות בחוץ. כמו עינב, עם ישראל נסחף למלחמה עדתית שלא קיימת. בבקשה אל תיתמם/י כדי לנסות להפריך את מה שאמרתי. השד העדתי יצא מהבקבוק ולא מהיום. מעניין מאוד שלכותב ההודעה לא כתבת "מאיפה שהאשכנזים יפי הנפש הם אלו שיבכו", וברור שאין פה אובייקטיביות. חבל על העמדת הפנים. שבוע נפלא.

rosedal

New member
מה לעשות שלא הלכתי רחוק כמוך

אתה יכול להסביר ולא חייב לזרוק הערות כמו אל תיתמם והעמדת פנים. כדאי לשפוט לכף זכות את מי שאתה מגיב לו בפעם הראשונה.

B a 7 a K

New member
מתנצל אם ראית את זה כהערות. באמת ומכל הלב.

מודה שקצת הרגשתי מותקף כי לי אתה מגיב תגובה כזאת עוקצנית ולאדם הראשון שכתב, שהביא אותי לכתוב את מה שכתבתי, לא כתבת כלום. ולכן כתבתי לך לא "להיתמם". אני בדרך כלל שופט לכף זכות ואני מצטער אם הרגשת אחרת.
חוץ מזה - לא הייתי צריך ללכת כ ל כ ך רחוק.

BMCB

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני גם מזרחית. והוא מבייש אותי כמזרחית. זה פשוט עצוב, ומבייש שאנשים משאירים אותו פעם אחר פעם אחר פעם.

נראה לי שיוסי מתחרפן!!!

הסגירה הזו בבית משפיעה עליו יותר ויותר. בהתחלה חיבבתי אותו. הוא היה איש מצחיק, חביב לכולם. וזהו בשבועיים האחרונים. הדם עלה לו למוח. הוא כבר לא קר רוח כמו שהיה בהתחלה. הוא מתעצבן, חמום, מקלל. הוא מאבד מהיכולת המשחקית שלו. עוד שניה הוא משתגע שם. כל הזמן יושב בצד, או שוכב. תם זמנו!! מסכן..

תם זמנך

יוסי בוודאות מגיע לשלישיה הראשונה אתה יודע את זה וכמובן כל הפורום יודע את זה וגם עם ישראל יודע את זה צריך לקרות משהו ממש הזוי כדי שזה לא יקרה... אגב-יש מצב שגם יוסי יודע את זה(אתה יודע כל פעם להיות על הגריל ולצאת ממנו זה לא פשוט...)

אם זה יקרה...

זה יקרה בגלל עיוורות של אנשים, כמוך.. (שלא יכול לראות אפילו שאני בחורה).

חחחח את גדולה

מאיפה לי לדעת שאת בחורה מהניק שלך? חן זה גם שם של בן בכל אופן אנחנו יודעים שזה יקרה ולא בגלל עיוורות אלא זה מה שהקהל אוהב לא אנשים צנונים כמו שפרה וצבר

ordiki

New member
לא נראה לי שלמישהו כל כך איכפת

כדי שהוא יבכה מזה.

למעלה