לכל יפי הנפש האשכנזים יוסי יזכה ואתם תבכו

jrkob

New member
אפשר לראות את היופי הזה?תמונה אולי

תמונה אולי של הנפש שלך?חוץ מיזה יוסי ועיני גם יפי נפש הם בכלל אשכנזים כולם אצלנו יודעים את האמת !:`:)-*:pB-)

חסויה600

New member
לאשכנזיה שבעד יוסי!

וואו!!אז את גם אשכנזיה וגם טיפשה!
דיי לבובלילים!

זה אבסורד כי הבובלילים בעצמם גזענים

בדיוק הרגע עינב אמרה ליוסי הם אשכנזים, פרידמנים, הם לא כמונו .. ואת אומרת שאת תומכת בהם ודי לגזענות?

אני מציעה..

להסתכל על הדברים בצורה מציאותית. האמת הינה לעולם סובייקטיבית ואף פעם אינה מוחלטת אף בן אדם לא צודק לגמרי ולא טועה לגמרי, כך גם לגבי מערכות יחסים אין אף אחד שאשם בהכול או אחראי להכול ולהפך אין אף אחד שלא אשם בכלום ולא אחראי לכלום. כששני אנשים רבים, מתווכחים או לא מסתדרים אחד עם השני לכל אחד יש תחלק שלו מי יותר ומי פחות. ואנחנו עוסקים פה בתוכנית מציאות ובאנשים מהחיים ולא בסרט הוליוודי עם מלאך ושטן, רשעים וצדיקים בקיצור אני מציעה אנשים שתחזירו כבר את הסרט לבלוקבאסטר, ההשכרה היא ל48 שעות ולא ל50 יום, ואז גם אולי תתחילו להתמודד עם המורכבות של הסדרה של אנשים ושל החיים, ואולי אפילו חס וחלילה תתחילו להנות מזה ולנהל דיונים שהם קצת יותר מעמיקים, מעניינים ומרחיבים את המיינד מאשר הדיונים על ציר הרשע וציר הצדיקים.

Talm5

New member
כל האשכנזים שבעד יוסי

מה אתם מתגאים בזה? הבנאדם שונא אתכם... ואתם בעדו תהיו בריאים חבר'ה

jrkob

New member
מה נהיה פה?אשכנזים נגד מיזרחים?

ילה מילחמה!ונסה אשכנזיה?רנין?

גם איתי אשכנזי -ועוד מסביון ויוסי אוהב אותו

אפילו הזמין אותו לסוויטה... אותי בתור אשכנזייה יקית ! שיפרה מביישת

MIIKLE

New member
כשהוא אומר אשכנזים הוא מתכוון לסנובים

כמו צבר ושפרה המתנשאים עובדה שהוא מסתדר מצוין עם איתי .אשכנזי היום זה כבר יותר סטטוס מאשר עדה.

this ocean

New member
יוסי מתחיל להימאס

הוא מנסה להצחיק בצורה מאד מאולצת ומכוונת, ומצד שני מתגלים אצלו יותר ויותר צדדים ערסיים. אבל אני לא אבכה אם הוא יזכה, הוא בכל זאת ברירת מחדל טובה מתוך הדיירים המשעממים...

למעלה