לכל יפי הנפש והאנשים ללא אינטרס חבוי

thepope1

New member
לכל יפי הנפש והאנשים ללא אינטרס חבוי

למי שלא מכיר אני אלי פופלינגר שותף באירועי הIWC לאחרונה נוצר מצב של סבב התקפות נגד IWC ודעות "לא משוחדות נגד האירועים שאנו מקימים" אז לכל מי שחושב שאני כאן כדי לתמוך בלוחמים אז יש לו טעות כי כמו מר NO GI או SWELLI וכל השאר שקמים בבוקר גם אני צריך לפרנס משפחה כשאני מגיע הבייתה וכן אני כן לעשות כסף ובשאיפה כמה שיותר!!!! אבל יש את הצד השני של המטבע: אני גם מאמן אומונויות לחימה מגיל מאד צעיר מתאמן כבר 20 שנה גם עם הלוחמים שבזירה ויחסי חברות עם שאר המאמנים בארץ ולעולם לא הבטחתי לתת יותר ממה שאני יכול, לא תשמעו שהטתי כף בקרבות וברמת המארגן תמיד היה לי אינטרס לקדם את הלוחמים מכל המועדנים כי בסופו של דבר זה יספק ללוחמים שלי עם מי להתחרות ולתת להם במה וכן יש כאן מעבר לרק לעשות כסף אלא לפתח עיניין סביב התחום שהוא התחביב שלי בחיים אז נכון שכתבו בכלכליסט שזה האירוע הכי גדול וזה כנראה לא ,אבל אם ניקח את רמת ההשקעה הכספית לעומת התוצאה הסופית או כמו שחובבי הMMA נוהגים לומר P FOR P אז האירוע שהיה אתמול הוא אכן הגדול מכולם כ1600 אוהדים לעומת ה1000 באירוע הקודם אשר באו לעודד את הלוחמים האהובים עליהם מקרוב וזכו לאירוע מושקע ורמת קרבות גבוהה מאד עם הרבה הפתעות. אני מאמן בקבוצת MMA ישראל וחברי הקבוצה שלי הפסידו היום מה שכואב לי מאד אבל כמארגן האירוע אני יכול לומר שזה תרם המון לתחום!!! אז בסוף היום אני מקווה שהרווחתי כסף אבל אני יודע שכמו בכל מופע הקהל קיבל תמורה למה שהוא שילם. ומי מי שרוצה IWC 12 שיכנס לקבוצה ויעשה לייק :)

FrecCo

Active member

ביקורת בונה

ממש נהניתי. היה כיף. פעם הבאה אפשר לשים שעון עם זמן? אני פתחתי סטופר בפלאפון שלי כדי לדעת את הזמנים. וגם לשים ריפליי של המהלכים. אגב הייתי בטוח שאם האני חליל יפסיד החברה שלו יעלו על הזירה ויתנו מכות למתחרה. מזל שהוא ניצח.

thepope1

New member
תודה על הביקורת

ננסה למצוא הדרך כיצד ניתן לעשות זאת בזמן האירוע

moriarty

New member
אני חייב להוסיף מחמאה

כל הקרבות היו מעולים, אף אחד לא "שמר כוח", אף אחד לא פחד להיפגע, כולם הלכו קדימה ועבדו חזק. היו שניים-שלושה קרבות עם הפרשי רמה ניכרים (כמו חליל, למשל), אבל גם הם היו קרבות לא רעים בכלל, וגם שם אף אחד לא ויתר על הקרב.

BeniTaz

New member
כל הכבוד על הצלחת האירוע

אך האם בתור בנאדם חופשי מותר לי להחזיק דעות משלי? או שאני ישר מסומן בגדר "משוחד נגדכם", אם אני לא אומר מה שאתה רוצה לשמוע. אני חושב שאם לא הייתם כל כך רגישים היית מבין שכמעט כל מה שכתבת עכשיו בדיוק מה שלפחות אני טענתי מול אחד החברים שלך.. כמעט. אגב, ב-IWC 7 אם אני לא טועה היו 1500 צופים, וזה בזמן שהיה שידור ישיר בספורט 1, ואם אני לא טועה הפסיקו להכניס אנשים פנימה כי לא היה מקום בשלב מסויים... אח"כ היתה ירידה באירועים הבאים.. דיי דרסטית. שאלה: האם יש סיכוי שנראה בעתיד אירוע של 4,000-5,000 צופים? ואם כן איך אתה חושב ניתן לעשות זאת? עוד שאלה מסקרנת: הרי כולנו יודעים ששמעון גוש הוא הכוכב האמיתי של הארגון עם רשימת הניצחונות שלו וככל הנראה הוא הלוחם הכי פופולארי בארץ שנלחם באירוע הזה. מעבר למוניטין שלו, הוא גם הגיע אחרי ניצחון גדול על ג'וש ת'ורפ. יריבו באירוע גם כן לוחם עם מאזן מרשים (4-14) שנלחם בארגון מוכר באירופה. אין ספק שזה היה הקרב הכי חשוב וגדול באירוע. מה היתה הסיבה לשים את הקרב של רועי פרץ נגד יוני קדישמן כקרב המרכזי? הרי מבחינת הצלחות דיי קשה להשוות אותם לגוש/קלאבקוב. תודה..

thepope1

New member
קודם כל כיף לקבל ממך חיזוק חיובי

לגביי השאלות באירוע IWC7 היו 1200איש ובאירוע IWC 8 היו 2200איש (איצטדיון רמת שרון )ולאחר מכן אכן היתה ירידה לקהל של 900איש ואז כ1000 איש בIWC10 אני בהחלט חושב שאפשר להגיע לאירועים בכמות של 4000 5000 כמו הIFC אבל נדרשת עבודת בנייה הדרגתית ותוכנית עיסקית ארוכת טווח וכמובן הכי חשוב מימון כי למרות הדעה הרווחת מאד קשה ברמה התקציבית להרים אירועים נוצצים מבלי להפסיד כסף שוב ראו את הIFC. לגבי שמעון שללא ספק הוא כוכב אצלינו באירועים אבל מהיותו עצמו ולא כי הוא מקבל איזה יחס מיוחד כמו שכתבתם בפורום אנו מנסים לעבות את הקטגוריות ולייצר עוד כוכבים על מנת שנוכל לעשות קרבות על התואר וקרב של רועי ויוני יצר הרבה מאד עניין אמרתי זאת פעם ואומר שוב בתור מי שסוגר את הקרבות באירועים שקשה מאד לסגור קרבות כאשר כמות הלוחמים היא קטנה וישנם מאמנים אשר פוחדים מה יגידו על המועדון שלהם עם החניך יפסיד שזה ליגיטימי כמאמן אבל אני מקווה שאחרי שה"פייבוריטים" באירוע הפסידו זה יתן חומר למחשבה לשאר המאמנים ואשמח אם ירצו להעלות אצלינו מתחרים

yair_bar

New member
מנהל
ביחס לרמת ההשקעה אין ספק ש IFC היה הגדול

אני מניח שגם מבחינת איכות הלוחמים (הישראלים והזרים), כמות הכסף שנכנסה לקופה (לא רווח, הכנסות) בקיצור - מה אתם מארגנים לנו באירוע הבא?

kontanta

New member
לגבי רועי פרץ

הסרטון שבו רואים את רועי מרדים יריב שמסמן לכניעה יצר בפורום רעש די גדול. האם הנושא עלה לדיון גם בקרב המארגנים של האירוע? אגב ״יצירת כוכבים״... כמאמן ותיק וכדמות לחיקוי לתלמידיך הייתי שמח לדעת גם את דעתך לגבי אותו מקרה. ושמחתי להכיר אותך אתמול

thepope1

New member
תשובה

אכן הסרטון עלה לדיון בקרב המארגנים ואני לא אשקר אם אומר שזה לא תרם להעלת המודעות לאירוע ואפילו עניןן אך חשוב לי לציין כי לא ידענו על הסרטון עד במהלך חתימת החוזה על הקרב כמאמן אני ללא ספק חושב שההחלטה של רועי הייתה שגויה ואם אותו יריב רצה שהם יעשו קרב, רועי היה צריך להזמין אותו לקבוצה שבה הוא מתאמן ולעשות איתו את הקרב שם כאשר ישנו מאמן אשר מפקח על הקרב שמטרתו היא באמת לעצור את הקרב כשצריך. או לחלופין לעשות איתו קרב אצלינו באירוע :)

thepope1

New member
המשך תשובה

מניסיוני האישי אני יכול לומר שלא פעם או פעמיים ראיתי מאמנים אשר עושים קרבות עם מתאמנים חדשים שהם מאד עקשנים ולא מוותרים ובכדי להרגיע אותם הם נותנים להם אגרוף או בעיטה מאד חזק או מכניעים אותם בהרבה יותר כח ממה שהם עובדים בדרך כלל, כדי להיות אמן לחימה צריך להשאיר את האגו בכניסה אבל אנחנו רק בני אדם ולפעמים האגו נכנס איתנו

no gi

New member
לא הבנתי מה אתה רוצה ממני

אני מאוד שמח על הIWC ואני רואה שזה הארגון היחידי בשנים האחרונות שמקדם באופן קבוע את הספורט בארץ. ועל זה יש לי לומר 'כל כבוד!'. אבל אם יש משהו שצורם לי, אתה חושב שאני צריך לסתום בגלל זה? אולי אתה עדיין חושב שיש לי איזה אינטרס, אז אתה יכול תמיד לא להאמין לי, אבל אין, באמת שאין לי שום אינטרס. ואני ממש לא "יפה נפש" בצורה שאתה אולי מנסה להציג אותי, אבל כן, יש דברים שלדעתי לא יעשו. אז מה, אסור להגיד את דעתי הנחרצת בעניין? אולי באמת לא הבנתי מה אתה רוצה...

swelli

New member
מה אתה עף עלי..? יפה נפש עשית ממני..? חחחח

אתה לא מכיר אותי אז אל תתיימר.. הדבר שגורם לי לוויברציות בגוף זה הצורך שלכם כמארגנים שאנחנו הקהל "נלקק לכם" את הישבן..? לא בבית ספרי. אני לא מתכונן להלל ולשבח אותך כמארגן על "הטובה" שאתה עושה לי באירגון הערב, סורי, ליטופים לאגו תחפש מאחרים. ועצם הרעיון שהמיין איבנט שלך זה הבריון צעצוע הזה - רועי פרץ (או משהו בסיגנון) שמרדים אנשים ועוד מצלם את זה - בכלל לא הייתי מגיע גם עם כרטיס חינם. נ.ב. - אין לי שום אינטרס, אני אדם פרטי, מתאמן פרטי, בלי קשר לאף אחד (אם אתה תוהה.).

thepope1

New member
אני אגיד לכם למה זה מרגיש אישי

לא זכור לי שהIFC שעשו בפורום הרבה רעש ושתלו כל מיני אנשים כדי לעורר את הפורום פרסמו בכל חור מכרו כרטיסי VIP ב1000ש"ח וכרטיס ביציע הכי גבוה ב250ש"ח ורק שהם הבינו שאנשים לא קונים הם הורידו את המחירים ל150 ואחר כך 120 ובסוף ל80ש"ח, שגם אז התלוננתם, אמרתם שזה לא בסדר ומה פתאום המחיר המופרז ומה פתאום הם מחלקים חינם כריטיסים חינם כחלק מהפרסום. בסופו של דבר קיבלתם ערב מושקע בטירוף (הייתי שם) שבאמת נראה כמו מליון דולר אבל מה שקרה בזירה שמרבית הלוחמים מחול באו לשחק ולא באמת להילחם.אנחנו ממש לא מבקשים שתלקקו לנו בשום דרך אלא מנסים לשתף אתכם בהליך הבנייה של הענף וחלק מכך הוא הSHOW ויצירת עניין בפורום. כן הייתי שמח לראות שמפרגנים כאן ללוחמים ישראלים חדשים שבאים ונותנים הכל ומציגים רמה מאד יפה (מי שהיה אתמול ראה) כי אחרי הכל הMMA בארץ זה לא רק עידו ורועי פריינטה שאגב הם בין החברים הכי טובים שלי שחשוב לציין שהם תמיד ששים לעלות לקרב אבל אין מי שמעוניין בארץ לעלות מולם אלא אם ישלמו לו סכומים מגוכחים של 50000ש"ח ואת זה אני לא רוצה רק בשבילי אלא בשביל הספורטיאים שקורעים את התחת ולא מקבלים הכרה מאף אחד. שוב אני חוזר ואומר אני כאן בשביל להרוויח כסף אבל אני יכול להגיד חד וחלק שארבעה חודשים של הכנות מטורפות עם הרבה לחץ, עצבים וויתורים בחיים הפרטיים שווים רק אחרי שהערב מסתיים ומקבלים פידבק חיובי מהקהל (וגם ביקורת בונה) וכמובן לראות את הסיפוק של הלוחמים שתמד צמאים לעוד קרב ודבר אחרון לגביי רועי, הקרב נסגר הרבה לפניי העלאת הסרטון לאוויר ואנחנו לא מעודדים אלימות בשום דרך או צורה, מצד שני אני לא אשקר ואגיד שזה לא יצר עניין מסוים בקרב המרכזי

GN24

New member
באמת מאחל לכם בהצלחה...

צריך ביצים להיכנס לתחום ההפקות הזה בארץ.... לא הייתי אתמול מקווה להגיע פעם הבאה. בהצלחה.

fatnoam

Active member
גיסנו

תגיד תודה שהתמזל מזלך לעשות כסף מהדבר שאתה הכי אוהב לעשות. הביקורת בפורום בתפוז זה ממש בקטנה יחסית למזל שנפל בחלקך. אישית לא כל כך מעניין אותי MMA ישראלי, אבל אני קורא פה את רוב הדיונים, וטוב שיש קהל שמביע דיעה ואכפת לו, ומרים ככה על הדרך את המודעות לאירועים. ובנימה אישית - שמעתי שהיה אירוע מאוד מוצלח וכל הכבוד לך. ישר כח.

למעלה