לכל יפי הנפש שמבקרים את המתיחות

בימלה

New member
לכל יפי הנפש שמבקרים את המתיחות

לכל יפי הנפש שמבקרים את המתיחות, אני ממליצה לכם בחום לצפות בסרט ג'אק אסס, שבו הכל יותר קיצוני ברמות קשות לצפיה, ויש לסידרה ולסרט צופים רבים שמעריכים את הסוג של אקסטרימיות, עוד לא למדתם שהכל זה ענין של טעם, ומה שבעינכם לא ראוי בעיני משהוא אחר מרגש מאוד או מצחיק מאוד, לא ראיתי אף מתיחה שבאמת והתמים פוגעת באוכלוסיה מסויימת, בקיצור אתם לא חייבים לפרגן אבל תניחו לנו עם ההתחסדות המיותרת.

nikon5600

New member
ג'אק אסס ממש דוגמה טובה

בימלה אני חייב להגיב ....... אם אותך זה מגרה ליראות בחור שמשתין על אגם קפוא והחברים שלו קושרים לו את הרגל ומושכים אותו על גבי הקרח שאיבר מינו מתגרד על פני הקרח, אז אולי יש לך נטיות מיוחדות שלא לרב האנשים יש. ג'אק אסס כבר הובהרשהם חברה לא נורמלים אשר מעודדים מין קבוצתי וסאדו לכל סוגיו. אבל זה סרט שאת יכולה ללכת במיוחד לקולנוע או באתר האינטרנט שלהם וליראות. את המתיחה שהייתה בפספוסים עם הבחורה שניכנסה להריון בטעות זה כבר סיפור אחר. אולי אם את חס וחלילה תגיעי למצב דומה או לחילופין אונס או משהו דרמתי אחר אולי את גם תביני למה לכל ה "יפי נפש " קשה ליראות סצינה זאת. בטח ובטח כשזה מוצג כמעשה בידור. הריון לא מתוכנן זה ממש מצחיק לא???? גם אונס זה דיי משעשע.... אונס קבוצתי זה כבר ממש אני מת מצחוק כשאני אראה את זה את לא חושבת כך?? אז "יפי נפש" זה ממממממממששש ממממשששש לא לא מאחל לך כלום ממה שהזכרתי בתגובה זאת כמובן חז"ל: "במקום בו אין אנשים , השתדל אתה להיות איש"

131187מיכל

New member
../images/Emo45.gif

וכמו שכבר כתבתי, ואני לא אפסיק לכתוב- החוכמה היא לגרום לאדם להאמין למשהו אבסורדי, או לפחות מאוד לא סביר. הסיטואציות המדוברות הן סיטואציות נפוצות והגיוניות ולכן לא חוכמה לגרום לאדם להאמין להם. אם אני אספר לאמא שלי שיש לי חבר חדש ואז אני אגיד לה שזה סתם בפיספוסים, זה יצחיק מישהו? ברור שלא, כי זאת סיטואציה רגילה, ואין בה שום דבר מגוחך. לפחות במצב כזה, אני לא אפגע באף אחד.

בימלה

New member
תגובה ל- nikon ברור לי שלא הבנת את

לכל מי שלא מבין את הדוגמה, כמו nikon אני לא מעודדת את חבורת "גאק אסס" אני מציינת שיש אנשים שאוהבים הומור כזה או אחר, ואם אתם לוחמי צדק ושלום, תלחמו נגד האלימות וסקס מוגזם שמשודרת בשעות מוקדמות וילדינו צופים בזה יום יום, אז הפעם אני חוזרת שוב אני לא ראיתי שום פגיעה בשום אוכלוסיה בשום מתיחה, לגבי סוג ההומור כל אחד והטעם שלו. מקווה שהכל מובן ו nikon תחייך קצת אתה נשמע מתוח

131187מיכל

New member
שיהיה ברור

אין לי בעיה עם תוכניות סטירה- אבל פיספוסים היא לא תוכנית סטירה. היא לא לוקחת מצבים ומקצינה אותם או גורמת להם להיות מצחיקים, אלא צוחקת על מצבים כמו שהם. (אני מקווה שהבהרתי את עצמי). חוץ מזה- אין לי כל כוונה שצריך להוריד את "פיספוסים" מהמסך. אני חושבת שפשוט צריך לשים לב למתיחות. להזכירכם, בעבר מתחו את אהוד מנור ז"ל במתיחה שהוא לא סלח עליה.

אהוד מנור

המתיחה שעליה את מדברת לא שודרה מעולם. אהוד מנור המנוח לא כעס ולא מחה, הוא ביקש לא לשדר את המתיחה והבקשה כובדה. זה הכל. סאטירה או לא סאטירה, הסיטואציות אותן אנו בונים במתיחות הן אכן מוקצנות לרוב (זהב מתחת לכור הגרעיני בדימונה, זוג שיוצא מהארון בגיל 80+, מסיבה שאליה אף מוזמן לא מגיע - כל אלה ועוד רבות וטובות לא בדיוק משקפות מציאות כפי שהיא). שיקוף המציאות מתבטא בעניין אחד בלבד - התנהגות הנמתח. אגב, בכל תוכניות הריאליטי למיניהן (כביכול תוכניות "מציאות")המתחרים מודעים לנוכחות המצלמות ו"משחקים אותה". בפספוסים - מה שאתם רואים הוא מה שקרה ומה שקרה הוא מה שאתם רואים. הנמתחים לא יודעים שהם מצולמים ולכן מביאים לידי ביטוי את האני האמיתי שלהם. תחשבו על זה.

131187מיכל

New member
הדוגמאות שנתתם

הן בדיוק המתיחות הראויות (לא ראיתי, אני מניחה). הבעיה היא עם המתיחות האחרונות, ולא עם רעיון המתיחות בכלל.

ומה עם האנשים שנמצאים

בסיטואציה דומה בחיים האמיתיים. אישה שנכנסה להריון ואין לה כסף להפלה. אישה שמאמצת ילד ומתמודדת עם תגובות הסביבה. בהם בדיוק אתם פוגעים, ותכלס זה לא מצחיק
אז ראינו שהאח הבין לליבה של אחותו SO ???? שורה תחתונה הם רואים עכשיו את המכונים למול עיניהם בגמר...והצופים רואים את הטמטוםפ שלכם.

ronik346

New member
זה לא קשור

התלונות היו לעומת מה שהיה בעונה הקודמת שהיה יותר מצחיק בהרבה ומעניין היום זה פחות מצחיק ושטותי לא מתאים ליגאל שילון לעבוד ככה, למרות ששלושה התוכניות שהיו עד עכשיו השתפרו שימשיך להשתפר.

בימלה

New member
בעיה בהבנת הנקרא

כשאני קוראת את התגובה שלך על יפי הנפש אני מבינה שיש לך בעיה רצינית עם להבין את הכתוב תקרא שוב!!!!! ותחסוך ממני תיאורים מגעילים מיותרים.

צודקת

את צודקת וצודקת בהחלט אף מתיחה לא פגעה בשום אוכלוסיה להפך רק גרמנו קצת צחוקים למדינה שחייבת לעלות חיוך קצת אך יש גם טיפוסים כאילה שלא יודעים לפרגן ולכאילה אני רק מוסרת ד"ש אז בהצלחה לכולם לכל המותחים והנמתחים. מאחת שמתחה...

בימלה

New member
זה קשה למתוח משהוא שמקירים טוב

נכון דודה לולה זה קשה למתוח משהוא שמקירים טוב, ולכן צריך למצוא משהוא שהוא יאמין לו כי אחרת אין מתיחה, והכל תחת עיני המצלמה זה ממש קשה, וצריך יצירתיות מפותחת.

צודקת

את צודקת וצודקת בהחלט אף מתיחה לא פגעה בשום אוכלוסיה להפך רק גרמנו קצת צחוקים למדינה שחייבת לעלות חיוך קצת אך יש גם טיפוסים כאילה שלא יודעים לפרגן ולכאילה אני רק מוסרת ד"ש אז בהצלחה לכולם לכל המותחים והנמתחים. מאחת שמתחה...

למעלה