לכל יפי הנפש!

אוהד 49

New member
לכל יפי הנפש!

*סורי מנהלת, פשוט לא ידעתי לאן לשרשר מכיוון שיש מס' שירשורים שבהם מופיע הנושא הספציפי) ואם בא לך תשרשרי את זה איפה שאת רוצה
אני לא מבין מה הקטע הזה של "למה הם הראו את כל הפרק?" מה אכפת לי?? להיפך, הלוואי שהיו מראים עוד! אני ממש לא טיפוס של "אל תספר לי, שלא תהרוס לי את הסוף" אני תמיד מת לדעת מה קורה לפני שאני רואה בלייב. וככל שמראים יותר ככה יותר טוב (לפי דעתי). אתם סתם מנסים למצוא מה לא בסדר בעריכה ובהפקה, אז שיהיה לכם בכיף להמשיך לחפש... נ.ב- פרק בסדר+-, לגביי העריכה גם אני לא מבין כמה דברים שעשו (שכולכם הזכרתם) אבל הכי אידיוטי היה זה שממש הראו את נועם על הסירה של סבאנה
חחח...לא מובן...וזה שטינה תלך זה היה ברור, אני אישית חושב שגם שחר צריכה ללכת. היא לא מדברת, לא הכי טובה פיזית, ולא קשורה כזאת..בקושי רואים אותה בפרקים. ודבר אחרון- איפה קוריצה של סבאנה???? ניראה לי באמצע הלילה חברי סבאנה היו רעבים ושמו את קוריצה על האש בלי שעידן יידע
....|חס וחלילה כמובן..!|

LiRs Lullaby

New member
מה הקשר בין יפי נפש לעריכה לא חכמה?

אפילו אתה מזכיר את זה. חוץ מהבעיות שהוזכרו - כמו נועם על הסירה, גידולי-רגרסיות שיער מוזרות אצל הגברים והקטע עם הספר של מרינה, יש גם את העניין של לשמור על המתח ולא להראות את כל תמצית הפרק הבא, בפרק הנוכחי. אה, וכנראה שצפניה צדק - משהו באמת מוזר שם בעריכה. נראה לי שהם לוקחים את הימים שבין המשימות וההדחות ופשוט מערבלים אותם כדי שיהיה נתח שווה של דרמה בכל פרק+מועצת שבט, במקום לעשות הכל בסדר כרונולוגי.

אוהד 49

New member
לכל אלה ש*משחקים אותה כאילו מה

קרה שהראו לנו מהפרק הבא, ומתנהגים כאילו שבאמת אכפת להם מזה, לזה התכוונתי..(ואולי חלקם באמת מתבאס מזה) אני כמו שאמרתי ממש לא יגיד לך "אל תספרי לי מה הסוף"- להיפך! אני תמיד אומר לחברים שלי, או לאח שלי או וואט אבר, שיגידו לי מה קורה ומה יהיה.., אם אנחנו מסתכלים בסרט נגיד..והם כבר יודעים וראו מה קורה.

LiRs Lullaby

New member
היי! גמני כמוך! *ואיך ההודעה חזרה פתאום../images/Emo12.gif*

אני אוהבת לדעת סופים...
תמיד פותחת את העמוד האחרון בספר כדי לראות מי מהדמויות נשארת בחיים או מה קורה וכו'. אבל בתכניות כאלה צריך לשמור קצת את המתח לקראת הפרק ולא לגלות לנו דברים...........את השיא שומרים לסוף הפרק הרגיל כדי לראות מי יודח בפרק של מועצת השבט...... אבל הצילום של המשימה הראשונה הרגיש לי כאילו התחילו לשדר אותה עכשיו והפסיקו באמצע.........

Fairywitch

New member
LOL, משהו מוזר קורה בתפוז- אנחנו לא מחקנו,

ואם היינו מוחקים- אי אפשר להחזיר
תפוז מתחרע

אוהד 49

New member
../images/Emo13.gif גם אני..

*אמנם לא בספרים, אבל הנת את הנקודה
ואת האמת? לי לא אכפת שימשיכו בזה

LiRs Lullaby

New member
למה נמחקה לי ההודעה אליו?

וגם התשובה ל-chelly33 למעלה? והפעם אני די בטוחה שראיתי את ההודעות כאן......

לולה2007

New member
בעיני העריכה המוזרה הזו , זה בדיוק מה שבונה..

את כל המתח בצורה מעולה.. כי זה בין לגלות הכל ובין לא לומר כלום.. (ואם לא היו נותנים לנו לטעום.. לא בטוח שכולם היו חוזרים לראות את הפרקים הבאים...)

למעלה