לכל מבקרי יריד הועדים שפגשו את סי..

actress

New member
לכל מבקרי יריד הועדים שפגשו את סי..

שלום לכולכם, אתמול והיום נערך יריד ועדים בדיוויד אינטרקונטיננטל וסי היימן נפגשה עימכם, ברוכים הבאים לפורומנו הקט והצנוע
שמי מיכל ואני מנהלת הפורום אם תרצו לראות היכן ומתי סי היימן מופיעה ניתן לראות בלוח האירועים בקצה הדף או להכנס לקישור עצמו הנקרא "לוח אירועים" . תהנו .

ט י נ ה

New member
לכל המבקרים החדשים כאן סי ...

שלום לכם ... לאחרונה נכנסים הרבה חבר'ה חדשים ומבקשים להתעדכן בלוח המופעים שלנו למעשה זהו המקום היחיד היום בו ניתן לדעת ממש במדיוק כל יום ויום איפה מתקיימת הופעה וכו ... אתם מוזמנים לעשות זאת !!! שלכם סי היימן

skito

New member
היי סי../images/Emo140.gif

לו הייתי מצליח בזמני הקצוב להגיע אל מופעייך הייתי מאושר עד הגג ובנתיים את הכוכבת שלי גם בתשבצים הקבועים נו מה יהיה סיקוש? לו זמרת פנתה לזמר...(5) (עפ"י אמנון שחם) ידיעות אחרונות ->תרתי התשובה: לו "סילבר" (כדורסלן- סי פונה לשלמה בר) חמוד נכון מקווה למצוא זמן למלכת הרוק המתקדם והזמרת הכי פתוחה לזולת טוב מה לעשות אוהב אותך סקיטוש (
סי וגם קטוש)

skito

New member
../images/Emo91.gifאבל כמעט בטוח שבמופע ב

08/07/2003 היכל התרבות כפר סבא –מופע גדול לגיוס כספים נגד אלימות בנשים והקמת מעון לנפגעות אונס .בליווי רמי הראל -קלידים ,שגית שיר פרקשיין ,וג´ואנה בנאבו זמרת הנשמה. עוד מתארחים בתוכנית אושיק ונורית הירש תאריך מתאים ביותר אהיה בחופשה במרכז הארץ והמטרה של המופע מקדשת
סקיטו

מנגו555

New member
סקיטו, כל הכבוד לך

על ידיעתך לתת עד אין קץ. כי באמת זה כל הכיף. לתת. מנגו.

למעלה