לכל מובטלי ההיי טק!!

The Birdy

New member
לכל מובטלי ההיי טק!!

אתם מחפשים עבודה ואתם שולחים קורות חיים לכולם עם האימייל שלכם או דרך האימייל שלכם. היתה חברה אחת חצופה שלקחה את האימייל שלכם (ושלי) והחליטה לצרף אותו לרשימת תפוצה לשליחת דואר זבל!! כן כן אני מדבר על חברת יושרה ו"הלוח האינטרנטי מהדורה 25" אמנם אני אכשהו מצאתי עבודה...(לפני חודש) אבל יש לי זכרון אחד מר של האימלים המעצבנים שלהם.. מצאתי כל מיני דרכים מוזרות לתקוף אותם. קראתי טריקים של לשלוח להם פקס עם דף שחור כדי לגמור להם את הדיו. יש להם שיחת חינם 1800. כל הנתונים נמצאים באתר שלהם הנה קישור אני בסך הכל מתכנת ועם פקסים אני לא מתעסק. הפתרון שאני מצאתי הוא לבנות אתר נגד הלוח האינטרנטי הוספתי לשם גם תוכנה ששולחת המון המון אימלים רנדומלים לרשימה אז כולם מוזמנים להוריד את התוכנה ולהתחיל לשלוח. יש שם גם את קוד המקור אם אתם רוצים לשפר או סתאם לראות אותו.. אתם היחידים כנראה שיכולים להבין אותי כי סיכוי די טוב שגם אתם ברשימה השחורה אז הנה בבקשה הקישור לאתר תורידו את התוכנה וקדימה להסתער...

איזה קטע , גם אני לא הבנתי ,

מבינה אותך ומזדהה , הם עשו לי את אותו הדבר בדיוק !! לא הבנתי מה הקטע , ולמה הם מציפים בשטויות ובנוסף התקשרו אלי כל שני שלישי בכדי לבלבל לי את המוח עם החזרי מס . למרות שאמרתי שאני לא עובדת ולא עבדתי אי פעם בכדי שיעזבו אותי במנוחה , החצופה ענתה לי שמוזר מאוד ולפי הרשומים שלהם עבדתי , חדירה לפרטיות וחוצפה , שלחתי למשרות ספציפיות ולא לתיאום מס או הצעות שונות ומשונות במייל . אכן צריך לעשות משהו עם החוצפה הישראלית הזו .

The Birdy

New member
זאת ההזדמנות לנקום..

אלא אם כן... את לא מהטיפוס הזה...

למעלה