לכל מומחי האקסמן

Logan16

New member
לכל מומחי האקסמן

מה קרה מווף אותה דמות שהופיע בסדרה המצויירת בפרקים הראשונים היה לה את אותו הכוח של מיסטיק ואז חשבו שהיא מתה והיא לא , וכל הסיפור הזה היא הייתה קיימת גם בקומיקס ?

alro

New member
הוא היה.....

מבוסס חלקית (ע"פ הטענה) על changeling לא שהיו קשר בין הדמויות ואפילו המעבר שלהם מהטוב לרשע היה הפוך (השני היה אויב של האקס מן ובסוף בא לעזור להם) הוא נמצא שם רק כדי למלא חורים (אני רוצה לציין גם שמעולם לפי מה שאני זוכר הקבוצה של האקס מן לא נראתה ככה בדיוק, גם בתקופה שכל המשתתפים בסדרה היו חברים פעילים בקבוצה היתה חלוקה לקבוצות יותר קטנות והיו עוד חברים)

ykonijn

New member
Exiles

הדמות של מורף קיימת היום ב סדרה Exiles שהיא סדרת ה X הטובה ביותר בשנים האחרונות. מומלץ.

watcher

New member
Changeling

באמת היה רע שעזר בסופו של דבר כאשר תפס את מקומו של אקסאוויר (ללא ידיעת האקס-מן), ומת במקומו. כשחיפשו דמות שיוכלו להרוג עבור סידרת הטלויזיה, איכשהוא הגיעו ל-Changeling, אבל מכיוון שבינתיים DC המציאו דמות משלהם בעלת אותו שם, ולא רצו להיקלע לסכסוכים מיותרים, שינו את השם מ-Changeling ל-Morph.

Logan16

New member
אני אולי מטריד אבל אני חייב לשאול

מישהו יודע מה זה סדרת הפאלשבק שיש בכל קומיקס מין עיתון כזה ? מצאתי את שלי בסטימצקי ב5 שקל ולא נראה שזה הצלייך כל כך

watcher

New member
סתם תרגיל שיווקי

אנשים שלא ממש מכירים את העבר של הדמויות מספרים על העבר של הדמויות...

למעלה