לכל מוקירי דן ברנגשטיין

alonaski

New member
לכל מוקירי דן ברנגשטיין ../images/Emo13.gif

אתמול בערב חגגנו את מסיבת פורים יחד עם מחלקת שיקום אורטופדי בתלה"ש ועם דן. מצבו של דן השתפר מאוד לאחר המעבר ממחלקת האישפוז, הוא חי לו כרגע בחדר גדול, נחמד, מרווח וחדש יחד עם עוד שותף נחמד שמאושפז בשיקום עקב פציעת סקי... יש לו חלון-מרפסת גדול שמשקיף לדשא ולגינה, יש במחלקה מזנון-בית קפה חביב ולאט לאט דן לומד להפעיל את האגן מחדש ולחזור לעצמו...
הוא במצב רוח הרבה יותר טוב משהיה במחלקת האישפוז הרגילה וכמובן שישמח מאוד אם יגיעו לבקר אותו! הכתובת: בניין מחלקת אישפוז אורטופדי (-המבנה קרוב לשער שצמוד לבקו"ם) חדר 107. להלן התמונות מחגיגת פורים אצל דן וחידה לקהל הצופים: מי מזהה למה התחפשתי?!...
(-כן כן, אני זו עם השחור והירוקת בפה...
) דן מוסר ד"ש לכולם - לכל העולם הוירטואלי של רוכבי האופניים בפורום ובאשר הם!...

Dorthi

New member
../images/Emo151.gifאלונה, כל הכבוד לך...!

אחלה תחפושת......:) לא מכירה את דן אבל מאחלת לו החלמה מהירה, וחג שמח! חג שמח ל כ ו ל ם ! דורית

IlanShacham

New member
אני יודע, אני יודע

התחפשת לפנימית שרדר?
או אולי ארנבת שחורה? צפרדע במיקרו? הים השחור (עם אי קטן באמצע)? סינגלטרק טכני? סדאם חוסיין? מלכת אסתר?

IlanShacham

New member
עכשיו אני באמת יודע ../images/Emo13.gif

פנימית עם סליים שיש לה פנצ'ר והסליים נוזל החוצה?

זה אתה יודע לפי ...../images/Emo26.gif

החלקלקות של הפנימית או החיצונית ??? או הגמישות ? או ...

alonaski

New member
יפה אילן!!!!! מגיעה לך ...

נשיקה ירוקה ורטובה!!! - על הזיהוי המוצלח!!!
כל הכבוד!!! רק היה חסר לך ברשימת הניחושים, גם: ראש דשא!

noamavnon

New member
את פשוט נשמה טהורה

כול הכבוד אלונה אחרי הבחינה שלי ביום ראשון אני אגיע אליו . אני חייב לחרוש ולעבור אותה . נעם דן נראה באמת יותר טוב .

alonaski

New member
לא צריך להסחף...

סתם - צריך צריך!!! תמשיך, תמשיך!...
ביום ראשון גם אני אהיה, אז אולי נפגש. בכל אופן עד 11 בערך הוא עסוק בהתעסקויות עם הפיזיוטראפיסטיות החתיכות שם (נדמה לי שקוראים לזה: "תרגילי שיקום"...
אבל למי משנה הדקויות הקטנות האלה...
) ורק יותר מאוחר הוא פנוי.
-אל תשכח להביא איתך כמה תמונות מהטיול שלך!!! - הוא בטח ישמח לראות!

Tweenies

New member
אני מתנצל שאני לא מכיר אבל:

1. החלמה מהירה וקלה. 2. שזאת תהיה הפעם האחרונה שלך שם (פרט לחדר יולדות עם בת הזוג). 3. חג שמח.

alonaski

New member
חחח... עלית/ם עלי!!! ../images/Emo8.gif

בהחלט יש סיכוי סביר שאחרי הלידה אני אזדקק לאישפוז ארוך במחלקת שיקום... נפשי! :&#39
חג שמח גם לכם!

maoz277

New member
איך זה קרה?

אלונה האם זה הבחור הרזה שקופץ דרופים בלי קסדה ומיגון ואת אחריו? האם את זוכרת את כרמי יוסף, והתליון האבוד. והסינגלים המוזרים שסימן אלון בר בצבע כחול.

alonaski

New member
ביבי.... אני אולי קצת זקנה, אבל...

הראש עוד עובד!!!!
בוודאי שאני זוכרת את כל הרכיבות המשותפות שלנו !!!! כן - זה אותו דן.
שעבר תאונה על הכביש לפני כחודש - ברכב בו נהג (לבד). וכן - דן הוא המורה הפרטי שלי וה"גורו" האישי שלי...
בלעדיו אני... חצי בנאדם... בלעדיו - אני לא מגיעה ליישם את מירב הטכניקה שלי ברכיבה... :&#39

למעלה