לכל מי שאוהב אותי באמתתתת

לכל מי שאוהב אותי באמתתתת

טוב אנשים כמו שאתם ראיתם אני בחורה מאוד אינטלגנטית ומן הסתם גם קצת מתוחכמת חחחח בקיצר אין אף אחד בבית ויש קומבינה קטנה מה שרציתי להגיד המון המון תודה על הערב שהיה ובאמת נהנתי למרות שלא הייתי הרבה זמן איתכם לצערי הרב כשהגעתי הבייתה להאכיל את הטלה הוא היה ללא רוח חיים לא היה את מי להאכיל אבל אני שורדת בלעדיו רציתי להגיד ליויו תודה תודה על ששכנעת אותי להשאר ליאיר נשיקות לרמת גן לטלטוללללל חולה עליך ולתמניה הרוקדת וכמובןן לצפרדעית אז בתקווה לתפוס אתכם בצאט אוהבתתתתת פרח

grabbit

New member
פרח כחול

שם כה רך וענוג הייתי שמח לאהוב אותך אבלללל אנלא מכיר אותך :-( גם אתמול לא הייתי ביי ארנבי

maya 27

New member
פרחחחחחחח

מה ז``א לכל מי שאוהב אותך......כולנו אוהבים אותך ללא תנאים !!! ויקירתי בזמן הקצר שהיית איתנו למדתי להכירך ולהבין איזה ילדה חמודה ויפה את....- קיבלת מחמאה אז ששששששש.. בקיצ` ילדה יפה שלי כולנו נשמח ואני בראשם לפגוש אותך יותר..(אני יודעת שיש בעיית מרחק וכדו` אבל אנו נסתדר)... ויקירתי, אפשר להבין למה את מגלה סודות?...התימניה ההיא לא רקדה בכלל...זו היתה מישהי אחרת (נדמה לי רוסיה מחופשת...נו...פורים הגיע, לא?) אז להבא מה שהיה שם נשאר כי מי שבאמת רוצה לדעת מה היה שיבוא, זבש``ו !!! יאללה אהובתי הקטנה והיפה, מאחלת לך הצלחה בכל מעשיי ידיך..מרגישה כאילו כותבת ברכה לרגל מאורע...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי לי כמה אני קרועה אוהבת, מאיה

יויו.

New member
שמח וקצת עצוב.

שמח לאלהההההה שיצא לנו סוף סוף להתראות פנים אל פנים. קצת עצוב על הטלה שלך. יחי החיים יויו

חבל שהלכת מהר. :-(

אבל סומך עלייך...בטוח עוד יהיו הזדמנויות. הצטערתי לשמוע על הטלה. שיהיה לך שבוא נפלא. שלך, ענבר

יאיר**

New member
הילדה הכי יפה בצ`אט.....

וואא כמה שאת מקסימה פרח שלי את פרח... חבל לכולנו על הטלה שלך!!! משקה אותך בנשיקה עסיסית... ועכשיו האשראה היא שבעתיים לעוד מפגש.. להת` בצאט חמודה שלך יאיר

HP86

New member
יש לך ספיקות חמודה

בואינה איך זה יש קומבינה ואני לא שותפה אה.... ;-) את אחלה אוהבת אותך באמת חגית31

אופס....

ידעתי ששכחתי מישהו/י...סליחה. נפלא כל פעם מחדש לפגוש אותך,חבל שלא הצטרפת להמשך הערב. מצטערת על הטלה שלך, אלת האהבה.

פרח..אין לי שמץ...

על מה את מדברת, אך אני הגעתי באיחור ופספסתי אותך...חבל!!!!! אני מקווה שבפעם הבאה נתראה. ביי ביי מקסימושששששששש

למעלה