לכל מי שאין לו כח לעצב לעצמו אתר

ohad m

New member
לכל מי שאין לו כח לעצב לעצמו אתר

או שאין לו את היכולת, נפתח אתר חדש ומומלץ עם עיצובים יפים מאוד לבלוגים. אל תשאלו אותי איך משתמשים בהם - הכל כתוב שם צהוב על גבי כתום. אוהד

איה@

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo140.gifאוהד

באמת אתר מרשים ביותר. צריך לבדוק האם הוא קל לשימוש. ולמה אתה כל הזמן מאיים
עושה רושם שאתה מאד נהנה לעזור
אז אני מעיזה ושואלת......
איך משתמשים?
איה.

ohad m

New member
ובכן

איה - בתור גולשת יחסית וותיקה (אני צודק?) את בטח מכירה את המונח RTFM או בפירוט "!Read The Fucking Manual" שזה דבר שמשתמשים בו די הרבה בקבוצות תמיכה בתוכנה וכדומה. הכוונה פשוטה - למה לעזאזל בן-אדם לא יכול לקרוא את הוראות השימוש שכתובות בצורה קצרה וברורה באתר לפני שהוא שואל כזה דבר? זה די מעצבן! אם קראת ולא הבנת, אז אעזור לך, ולא מתוך הרגשה שהשואל הוא פשוט עצלן מדי כדי לקרוא ורוצה שיאכילו אותו בכפית. אוהד

איה@

New member
ווווואו אתה באמת נושך!../images/Emo107.gif

טוב, להבא אשתדל להיות ספטציפית. אני מבטיחה לך שזו לא עצלנות, יש עוד כמה סיבות מלבד עצלות.......
איה.

0רחלי

New member
אוהד, אני כל כך מסכימה איתך...

ומבינה ללבך..................

איה@

New member
קצת סובלנות למתחילים לא הזיקה

לאף אחד. בכל תחום בחיים. זו לא חובה - זו זכות!
איה.

ohad m

New member
איה את מתבלבלת

בין סבלנות למתחילים לסבלנות לעצלנים. והתשובה שנתתי מקודם לא הייתה מכוונת ספציפית אלייך. אם קשה למישהו אז זה מובן, אבל אם מביאים למישהו תשובה על מגש של כסף והוא פשוט עצלן מדי כדי לקרוא אותה, אז זה די מתסכל... אוהד

איה@

New member
אוהד - הענין הוא ../images/Emo26.gif

שאתה החלטת וקבעת שזה מעצלות. אך זה יכול לנבוע מהרבה סיבות נוספות, לדוגמא: חוסר ידיעת השפה האנגלית, ידיים שמאליות בכל הקשור לצד הטכני, דיסלקטיות, חוסר בטחון לגבי דברים חדשים, גולשים חדשים שלא יודעים מאפוא להתחיל...ועוד.......ועוד. אגב לגבי האתר שקישרת - מודה - לא מצאתי ידיים ורגליים שם, ואני לא היחידה, קיבלתי פניות לאיסיקיו. לכן השאלה היית במקומה, לטובת כל אלו עם הסיבות למעלה.
איה.

למעלה