לכל מי שאכפת מהמדינה !!!.......

לכל מי שאכפת מהמדינה !!!.......

לדעתי צריך לצאת מהשאננות ומהשיחות "המדאיגות על המצב" בבתי קפה בשינקין!!! בואו נתחיל לפעול , לעשות , ולשנות! לא להקים מפלגה חדשה אלה להתארגן אנחנו ונתחיל להרים את השמאל בארץ , להחזיר לאנשים את האמונה שרק השמאל יכול להביא כלכלה בריאה ושלום אמיתי למדינת ישראל . דיי לשבת פה בפורומים ולדבר על זה , בואו נתחיל לעשות . כל מי שמעוניין להקדיש קצת זמן לעניין זה שיפנה אליי ואנחנו נתארגן. יום טוב לכולם ושבוע שקט !!!

אתם פשוט חיים באשליות...

"רק השמאל יכול להביא כלכלה בריאה ושלום אמיתי" - אילו יומרות... שלום אמיתי?! אף אחד לא יכול להביא שלום אמיתי!!! אין כזה דבר! כלכלה בריאה?! השמאל הוא זה שהרס את הכלכלה עם השחיתות בהסתדרות ובמגזר הציבורי כולו! ידעתם ש-60 אחוז מהתל"ג של ישראל מקורו בסקטור הציבורי? רק במדינות קומוניסטיות יש נתון גבוה יותר!

EverMan

New member
על מה אתה מדבר ?

בכל תקופת שמאל בישראל - הכלכלה צמחה. תמיד. צריך להזכיר לך את האינפלציה שנגרמה בגלל הליכוד ? ושלום אמיתי וכנה - יבוא רק מהאמונה בשוויון ואחווה- וזה יש רק בשמאל. זה שאולי הייתה שחיתות בהסתדרות לא אומרת שהשמאל מאמין בשחיתות. אל תעשה 1+1 עקום כל כך.

שלא תשכח את השנתיים הנהדרות

שהיו לנו בחסות הליכוד. אתה מדבר על שחיתויות בשמאל? הליכוד היא המפלגה הכי מושחתת בכנסת. והיא עוד מפלגת שילטון.

לא אמרתי שהליכוד צח כשלג,

אבל לפשעים של השמאל יש אפקט מצטבר הרבה יותר הרסני מזה של ממשלות הליכוד. להזכירכם, ממשלת נתניהו מוזכרת בפי מומחים כלכליים רבים בתור הממשלה היחידה בעשור האחרון (כולל ממשלת רבין), שהשכילה לנסות ולהבריא את המשק הנגוע שלנו. נגוע בשחיתות של מפא"י, שחיתות שפושה עד היום בישראל, והגיעה עד לכנסת (מפלגת "עם אחד" האיומה). ממשלת רבין רק העמיקה את הגרעון העצום שהיה בקופת המדינה, והשאירה את הלכלוך, בבחינת "שנתניהו ינקה". נוצרה כאן אשליה של צמיחה על בסיס אשליה אחרת, אשליית "השלום". מתי כבר תבינו שלא יהיה כאן שלום?! לצערי, לא יהיה! לפחות עד שכל עמי ערב הפרימיטיביים יקלטו שיש לנו זכות לחיות כאן בשקט.

לפי מה שהבנתי אתה בן-אדם שמבין

בכלכלה. בכל ממשלות העבודה בעשור האחרון הכלכלה השתפרה פלאים. בסדר, אולי ביבי המסית לרצח רבין הצליח באיזושהי דרך לעשות כלכלה טובה בזמן כהונתו אבל שמיר היה כישלון כלכלי ולא נתחיל עכשיו לדבר על אריק אסון כי לזה אין סוף. הוא הרס את המדינה טוטאלית.

בסדר, המערך חילק ג'ובים בזמן

כהונתה של גולדה מאיר אבל רמת השחיתות לא הייתה גבוהה כמו של הליכוד היום.

idoz

New member
גם במפלגת העבודה יש שחיתויות

נכתב על זה בעיתון שעמרם מצנע נחקר, פשוט החקירה לא מפורסמת כמו זאת של הליכוד. שניהם מושחתים ובסוף ניפגע.

אני מציע לך להפסיק להתלהם.

"ביבי המסית לרצח רבין"? מעבר לזה שאתה טועה, מה זה בכלל קשור? רואים שאתה צעיר. "אריק אסון": מה, התחלנו לכנות בשמות?! 1. ממשלות העבודה בעשור האחרון היו רבין וברק. זהו. לגבי ממשלת רבין, כבר אמרתי לך מה קרה שם: אשליה של צמיחה. אלה היו קורי עכביש, שברגע שנתניהו ניסה להבריא את המשק, הם התמוטטו. גם רבין לא השקיע בתשתיות, בחינוך, בבריאות. נוצרה צמיחה, אבל היא היתה קצרת מועד. הכל סבב סביב הבועה של "השלום" עם הפלסטינים והשלום עם ירדן. לגבי ברק, אני לא צריך להכביר במילים. כל ההבטחה שברק נשא עם בחירתו, הבטחה לעתיד טוב יותר (אגב, גם אני תמכתי בו אז, ברוב טיפשותי), התנפצה עם הניהול הכושל שלו את המדינה והממשלה. ברק היה ועודנו אדם מצוין, אבל הכהונה שלו כראש-ממשלה היתה איומה ונוראה.

המשך:

2. לגבי ממשלת שרון, אין לי הרבה על מה להגן. גם אני אומר ששרון לא מנהיג מדיניות נכונה, או אפילו ברורה, להוציא אותנו מהבוץ. הממשלה האחרונה היתה לא טובה בפירוש. אבל אי אפשר להפיל הכול עליו. אני כן יכול לספק לך הרבה מאוד סיבות אחרות למצב הרע של המדינה. א) בראש ובראשונה - הטרור הפלסטיני. ב) אי ודאות כלכלית עולמית. משבר גלובלי שתקף גם את החזקה שבמעצמות הכלכליות - ארה"ב. ג) שאריות של ממשלת ברק (בחירות 99): מדיניות שגויה, כנסת שאינה מייצגת את הציבור. אז בבקשה ממך, אל תתלהם. תבדוק את הדברים לפני שאתה מדבר. יש לך עוד הרבה מה ללמוד. גם אני בגילך תמכתי בברק, אבל הזמן עושה את שלו, ואתה מתחיל לקבל עובדות חיים כעובדות, ולא כ"תעמולה ימנית". כמו העובדה שהגורם העיקרי לסכסוך היהודי-ערבי הוא שנאת היהודים ע"י הערבים. בסופו של דבר זה מסתכם לידי זה שאנחנו רוצים שלום, והם רוצים שטחים (ולא שלום).

למעלה