לכל מי שאמר שנחל אלכסנדר משעמם

flipper

New member
לכל מי שאמר שנחל אלכסנדר משעמם

מה קרה לכם?
אחלה מסלול יופי של נוף

רֶשֶף

New member
זה צבים, זה?

הרי רואים בבירור שאלו מפלצות לוֹך-סָנדֵר. מה שאני לא מבין זה, איך הן כולן הרשו לך לעשות להן צילום של השיניים הטוחנות. או שזה מין זום אימתני כזה?

flipper

New member
ואני חשבתי שזאת המוטציה שהתכוונת

אליה
הצבים היו עסוקים בארוחת הערב וזאת הסיבה שרואים את הטוחנות שלהם (ולא הזום העלוב שיש לי במצלמה)

alonaski

New member
ואווו!!! הדס!!! איזה תמונות מדהימות

!!!!!!
איך תפסת את הנוטריה הזאת בתצלום תקריב כזה - מהאף?!...
שלחי את התמונות גם לפורום שמירת טבע פה - הם בטוח יהנו לראות אותן גם!!

flipper

New member
תודה אלונה ../images/Emo13.gif

התפלאתי באמת שהנוטריה לא ברחה ממני ועוד להיפך, היא המשיכה להתקדם לעברי (כמעט באה אחרי הביתה
) תודה על הרעיון, אעשה זאת

alonaski

New member
חחח... ../images/Emo13.gif פעם הבאה רק...

קחי איתך אופיגל (=אבקה נגד קרציות לכלבים) ופינצטה - להוציא למסכנה את הקרציות מהאוזן...

אלונה עליך לא הייתי מאמין../images/Emo9.gif

ככה לקחת בעל חיים ולנתק אותו ממקור המזון שלו -- תתבישי לך.....

IlanShacham

New member
../images/Emo45.gif צודק!

מה, לקרציות לא מגיע לחיות? אין להם רגשות? אם צובטים אותן הן לא מצתוותות?

Eyal Hershtik

New member
היי רגע רגע גם אני רוצה .....

לשלוח תמונה לפורום שומרי טבע ........אומנם התמונה היא לא מנחל אלכסנדר אבל תוכלו להודות שאני נמצא ממש ממש קרוב אל החיה והיא לא ברחה...... טוב מעניין למה
נשמע שמאד נהנית בנחל אלכסנדר - אכן זהו מסלול נחמד ויפה שמתאים לכל ימות השנה ,קרוב למרכז ואפשרי גם (מה זה אפשרי - חובה!! ) שלוב של רחצה בים

flipper

New member
באמת מעניין למה היא לא ברחה ../images/Emo8.gif

אם זה הייתי אני בטח היו רואים רק את האבק שהייתי משאירה אחריי

Eyal Hershtik

New member
ואת יודעת מה הקטע הכי גדול ....

בצילום הזה ? בטח שמת לב ל"קאנו" שנח שם ברקע אז ככה : בדיוק שם עצרנו בנהר אחרי שהמדריך הפציר בנו ששוחים שם רק דולפינים ורודים וזאת אך ורק הטריטוריה שלהם , ואף חיה לא מגיעה אפילו לאזור ..... אז קפצנו לנו למים ...שחינו משהו כמו 20 דקות ...כולל חפיפה של הראש (עם שמפו וכו' שהבאנו מבעוד מועד ) ואז אחרי שאני יוצא לכוון הקאנו ואני מזכיר אני עדיין במים אני רואה את החיה החמודה הזאת ממש לידי ... כמעט וקיבלתי התקף
קטנטן .... אבל סוף טוב הכל טוב והנה אני יושב כאן באמצע הלילה וכותב הודעות אייל נ.ב באמת היו שם דולפינים והיה פשוט מדליק לשחות איתם חמודיםםםם....

flipper

New member
השערות סומרות לי רק מלקרוא את ה

תיאור שלך
אבל תשמע, בשביל לשחות עם דולפינים, מה לא עושים

timon1

New member
אני אגיד לך מה לא עושים!!!

לא נכנסים לסירה מלאה בפלמים, בקייקורה פנינסולה, בניו זילנד, שאחרי שהמדריכה אמרה בפירוש לא לקפוץ למים כי הדולפינים בורחים מה"ספלאש" אחד מהפלמים צעק באיזה גרמנית/דנית/שבדית: דולפיייין וכל הוויקינגים
קפצו למים כאילו מי שמגיע אחרון ביצה סרוחה... מיותר לציין שכל הדולפינים נעלמו כמו גזר ביום השפן
. בסוף יצא לי לראות שני דולפינים לחצי שניה כששחו מתחתי וצללו למעמקים וגם היה קר אחושילינג, למה ניו זילנד...

flipper

New member
מסקנה? קודם נותנים לפלמים לקפוץ

למים איפה שיש חיות נחמדות כמו בתמונה של איל ואח"כ אתה יכול לשחות בשקט עם הדולפינים

eliavv

New member
איפה זה נחל אלכסנדר?????

אני רוצה לבקר שם!! נראה לי יפה!

למעלה