לכל מי שאמר שסטיינד...

Death Wish

New member
לכל מי שאמר שסטיינד...

הם להקה שרק וואנביז שומעים... אז לא! אני שמעתי אותם עוד לפני שהם התפרסמו והם להקה טובה... ואם יש לכם בעיות לכו תשמעו את המילים של השירים כי הם מדברים על דברים אמיתיים... אולי הם לא צורחים בשירים שלהם או משלבים גיטרה חשמלית בכל חור... כי הם קצת יותר קלאסים...

TheXK

New member
אממ...

א. מה זה וואנביז? ב. אני אוהב את סטיינד.. יש להם שירים פשוט מהממים (לא יפים.. מהממים.. יש מספר שירים שאפשר להגיד עליהם את זה.. אבל יש די קצת כאלה) ג. אז מה אם הם יותר קלאסים מכל הלהקות הרוק האחרות (אני יכול לתת דוגמאות) ד. התבלבלתה בפורום

Death Wish

New member
אוקיי.......

דבר ראשון אני בת!!!!!!!!!!!!!!!! אני מבהירה את זה... דבר שני לא טעיתי בפורום.... כי אחי החורג גיל מנהל את הפורום... דבר שלישי "וואנביז" נחשב לכאלה שממש ממש משתדלים להיות מישהו שהם לא.. דבר רביעי הם קלאסים מהבחינה שהם לא רק באים לבמה יורקים כמה קללות ומנגנים על בס תופים וגיטרה חשמלית... לשירים שלהם יש משמעות... אתה יכול לראות את זה במיוחד בשיר WASTE או בעצם כל שיר שלהם...

HandsomeDevil

New member
זה תלוי מאוד...

סטיינד החדש- וונביז בהחלט (בא בחבילה גדולה עם linkin park, metallica, slipknot וכל שאר הממוסחרים, למרות שאני חולה על סליפנוט וגם לינקין פארק בסדר גמור). סטיינד הישן- כל הכבוד, אתם בהחלט מבינים!

Death Wish

New member
אני דיברתי על סטיינד הישן...

אני שומעת אותם מלפני שלימפ גילו אותם.... ואולי עכשיו הם ממוסחרים מידי אבל הדיסק החדש מצויין..

TheXK

New member
אהההה

גליתי מה הבעיה שלכם.. אתם לא מוכנים לשמוע מוזיקה שמקבלת פירסום.. זה הבעיה שלכם!! אתם לא מוכנים שהלהקות שאתם שומעים יזקו להרבה מעריצים והרבה כסף!! זה מעצבן!!! ואני מת על השיר FOR YOU של סטינד (אני לא מכיר את השיר מMTV.. אני הורדתי אותו במקרה) וזה שיר מאוד נוגע ללב אם הייתם שומעים ת´מילים

Death Wish

New member
גם אני אוהבת את השיר הזה!!

אני אוהבת אותו מאוד....!!! זה לא שבגלל שהם התפרסמו אני לא אוהבת אותם הדיסק החדש מצויין כמו הקודמים....!

TheXK

New member
אבל אצל הרוב זה ככה!

(DEATH FISH מה קורה? התגעגעתי :) )

Death Wish

New member
the xk...

אתה מכיר אותי אתה יודע? זאת L.D ואם עוד פעם תשנה לי את השם.... אני אשנה לך את הפרצוף.... יש מבין?

TheXK

New member
אני יודע שאני מכיר אותך

בגלל זה קראתי לך DEATH FISH... אגב.. איך קוראים לך?

למעלה