לכל מי שאני מעריכה ...

גני 103

New member
לכל מי שאני מעריכה ...

1)טוב קודם כל זה די עצוב לא להיות יותר בתחרות, מאוד נהנתי , נקשרתי כאן לאנשים ...אני מקווה שמכאן הדלת רק תיפתח, אחרי הכל עשו לנו ממש בית ספר כמו שרמי אמר וגם קיבלנו זמן שידור לא מבוטל ! 2)שמוליק, אני חולה עליך! אני מעריצה(סמויה) מושבעת שלך למעלה מ-4 שנים של תכנית מרתקת ומוצלחת ..עוד מתקופת הנקרופיל אם אתה או המאזינים זוכרים ?! (אל תשכח את מה שאמרת לי ...) 3)להפקה- אין עליכם ,לכל המאזינים שנמצאים בפורום- אני רוצה שתדעו שאמנם רועי עסיס מקבל את הקרדיט שלו בסוף התכנית, אבל אני חייבת להגיד לכולם שהוא פשוט מדהים, הוא עושה מעל ומעבר בשביל שהשידור יצליח ולפעמים סופג הרבה צעקות, רועי -יישר כוח ! כמו כן , ליאת קול - אין עליך ועל הרגישות והאנושיות שלך ברגעים שהיינו צריכים תמיכה ! -קובי אדרי - הסוד ישמר וינצר עימי ועם ענבר לנצח, אבל אתה מהמם! 4)לשירלי - תאמיני לי , שיחקת אותה בגדול, היו משימות קשות היום ועברת אותן הבצלחה , בא לי לפרגן לך כי אני מאמינה בך , יש לי תחושה ממש חזקה שאת הולכת לנצח ובגדול ! לרמי- כל דבר טוב מגיע לסופו , למדתי קצת להכיר את הצדדים הטובים והפחות טובים שלך , אבל כשאתה רוצה אתה יודע לפרגן וגם להפסיד בכבוד. 5)ג'ורנו - גם אתה תותח , אני מהמרת עליך שתגיע לגמר ...! 6)לשחר טיפוס פרס ואורן גולן - מתגעגעת אליכם (צרו קשר) 7) לסמואל- לוחשים לי כאן שאתה חתיך , לא מפסיקים להחמיא... 8) לענברוש - את מוזמנת לרכל איתי על מי שאת רוצה , את יודעת שאני זמינה כפרה עליך ! לכל השאר - ואללה , תוכיחו שהגיע לכם ותפגיזו בשידורים הבאים...אחרי הכל , כולם פה תותחים אחד אחד , ואני מתכוונת לכל ה-16 (כולל אורן גולן)

למעלה