לכל מי שבחר בציפי ומידן...

segev10

New member
לכל מי שבחר בציפי ומידן...

מה אתם בוחרים את מידן ללכת לקורס אקסטרים?!הוא לא עשה משימה כדי להשתתף בגמר ואולי לזכות בפרס אז אתם רוצים שהוא יעשה חבילת אקסטרים בשביל הכיף!?

אם לא שמת ../images/Emo23.gif רוצים...

אם לא שמת
רוצים לדפוק אותו

תצביעו לרעות ויהודית!!!!!!!!!!!!!!

הכי מגיע להן!!!!!!!!והם באמת באו בשביל הספורט ....תשימו לב שהם 2 מתחרות שע וסות בספורט גם בחיים שלהם ולהם הכי מתאים ומגיע לקבל את הקורס!!!!!אז יאללהההה....

m5g

New member
נכון מאוד. או נועם וניר.

מתאים להן. גם נועם וניר היו אחלה ופרשו שלא ממש באשמתם, ויש להם יותר סיכוי מאחר והם במקום השני. ציפי אחלה אבל מידן??? מידן???????!!!!!!!! למה????? נראה לי שמישהו מתחמן פה את התוצאות. איכשהו צצה למידן יותר מדי עזרה מבחוץ בזמן שהוא לא עושה הרבה. אני מקווה שבודקים זאת.

shakshuka6

New member
לא נכון לא מסכימה בכללללללללללללללל

אירית ויהודית הביאו להם תשקלים שנותרו להם בשביל המכונת בובות הזו, והם שמו להם מוקש. כפויי טובה. והם שיתפו פעולה עם לימור ואריאל בשביל לעשות רעש ליהודית ואירית(תינוקות!!בעיקר לימור!!). ובכלל אחד מהם חרדי, אז למה הוא הסכים?

כמה הודעות לי לך..

א) ניר אינו חרדי אלא מתנחל (אם אני לא טועה..) ב) אולי את מתכוונת במקרה לאריאל?? - אז צר לי לומר לך אך אריאל אינו חרדי!!!! הוא אדם נורמלי דתי כמו חלקנו ואינו חרדי! . ג) גם אם הוא חרדי- אז זה אומר שהוא צריך להנהג דווקא ככה?? הוא גם בן אדם בדיוק כמו כל איש על פני האדמה ואם הדעות שלו לא מתאימות לך זה לא אומר שהוא לא משלנו - כל בן אדם יהודי הוא משלנו גם אם הוא דתי גם אם חלוני גם אם חרדי גם אם חייל שרוצה לפנות אותך גם אם זה איש רגיל שבעד ההתנתקות וגם אם הוא נגד כולנו עם אחד ולא כמה קבוצות מפוזרות של שבטים...

shakshuka6

New member
תנוחי ותכף ומיד

שמת לב כמה בולשיט כתבת ביחס להודעות?? כמו שהמורה שלי אומרת על מי שמקשקש " מייצר שטויות..."

זה עושה לי רע דיבורים על מורות

כרגע....עד שהצלחתי להוציא מהראש את המורה שלי למתמטיקה...
(היא כל יום באה עם פאה אחרת ובטוחה שאף אחד לא יודעשיש לה פאה)

shakshuka6

New member
חחחחח גם בבי"ס שלי יש פוחלצים...

כמו המורה לאנגלית הזקנה ששכחה שהיא כבר לא בת 20 ובאה עם בגדים של נערות...

מזכיר את המורה שלי למדעים

היא באה עם חולצות בטן ומכנסיים מתרחבים והיא שמנה ומכוערת

אוקיי

יהודית ורעות! תצביעו להן! הן הכי טובות משתי העונות ביחד! כולל נחום ורננה! ואירית! וחיים! (כן ריקי אפילו חיים...) בקיצור- אני מתה עליהן כפרות, אז תצביעו להן!!!! תודו שמגיע להן! ולא למידן שגם הכשיל את ציפי וגם אמא שלו הכשילה את יהודית ורעות!!!

shayeis

New member
יהודי לא מכשיל יהודיה

כולנו מצביעים לציפי !! ממש לא אכפת לנו ממידן !! כל השכונה מצביעה לה (הדר גנים) כל אחד לקח למקום העבודה וגם שם כולם מצביעים

אנחנו עדיין חולמים

על ימים רחוקים שבהם מידן יכתוב גם תוכן בהודעות....אז מה אתה אומר מידן, אולי תגשים לנו חלום?

למעלה