לכל מי שביקשה את הדיאטה

לכל מי שביקשה את הדיאטה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תשלחו לי בבקשה מייל - לא דרך כאן אלא לפרטי, כי אי אפשר לצרף דרך הדואר כאן קובץ אני אשמח לשלוח לכל מי שביקשה

לאה_מ

New member
המון תודה.

יש עוד? כי כתוב על הדף "דיאטה מס´ 1". וחוץ מזה - יש הגבלה במספר הימים שמותר לעשות אותה?

michal@gal

Active member
מנהל
אבל הדיאטה הזאת אמורה להיות בנוסף

לדיקור סיני שעוזר להפחית את התיאבון, אני לא יודעת עד כמה זה קל/אפשרי לעשות אותה בלי זה. עשיתי את הדיאטה אצל דר´ חרמון יחד עם הדיקור, והיא עבדה נפלא. תוך 3 חודשים הורדתי 13 קילו.

../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

אולי סוף סוף אני אצליח לעשות משהו עם עצמי למרות שהתחלתי להתאמן לפני שבועיים, האימונים לבד לא יעזרו לי

jole

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo104.gif

תודה על התפריט - נראה לי

קשה לביצוע (כמו שאני מכירה את עצמי אני אשבר באמצע). כמה אמורים לרדת בשבוע עם תפריט כזה (בגדול - אני יודעת שזה תלוי בהרבה גורמים)?

חגית, תודה רבה.

לא ממש התעמקתי בדיאטה, אבל התפריט לא נראה לי מאוזן. מין דיאטת כסח כזו. טוב, נראה את ההמשך. אגב, המייל ששלחתי לך חזר אלי, מעניין מדוע. גאיה

הערה קטנה

ניתן להחליף בין השבועות למעט השבוע הראשון. אי אפשר לערבב תפריטים במשך השבוע

זה נשמע כמו עינוי סיני...

ולא כמו משהו שאפשר לחיות איתו. לפחות עבורי. עושים איזה שהוא מעקב רפואי במהלך דיאטה כזו קיצונית?
שירלי (שכנראה תשאר שמנה אם זה מה שצריך לעשות כדי לרזות)

לפעמים כן ולפעמים לא

בעיקרון הדיאטה מגיעה מרופא, כאשר הביקור הוא שבועי לשקילה בלבד. כמו כן הוא עושה דיקור באוזן. אני אישית מכירה כמה חברים שפשוט עשו את אותה הדיאטה לבד ללא ביקורי הרופא והדיקור. חוץ מזה, לא נראה לי שיש דיאטה קלה, אם זה היה כל כך קל אז כולם היו רזים בעולם...

עשיתי את הדיאטה הזאת פעם- אמנם

נשברתי אחרי חודש- אין ספק שזאת דיאטה קריעה אבל רואים תוצאות מיד זה פשוט מדהים אחותי התמידה בדיאטה חודשיים והפכה למקל

לאה_מ

New member
השאלה היא מה קורה כשחוזרים לאכול

מאוזן? כי זו דיאטה מאד קשה, ואין ספק שאי אפשר לחיות ככה. אז מה קורה כשחוזרים לאכול מאוזן מכל אבות המזון (לא להתחזר, סתם לאכול תפריט מאוזן רגיל)?

michal@gal

Active member
מנהל
אחרי הדיאטה

אפילו המשכתי לרדת במשקל במשך שנה אחרי שהפסקתי אותה. נשארתי רזה במשך שלוש שנים, ואז נכנסתי להריון............

בטח שרואים תוצאות - זה פשוט צום

איך לא יראו תוצאות אם לא אוכלים כמעט כלום? נראה לי ממש ממש קשה. אני עשיתי דיאטה שבה אכלתי ורזיתי. וחוץ מזה, דיאטה כזו לא מתאימה לכל אחד - לי למשל, כי אני לא אוהבת ירקות חיים, ולא מסוגלת לאכול גבינות רכות (חוץ מיוגורט ממותק) ומה באמת קורה כשחוזרים לאכול רגיל? מי מכין תפריט מאוזן לתקופה שאחרי? סתם מסקרנות.

למעלה