לכל מי שבעד הדמוקרטיה"

מעוז20

New member
לכל מי שבעד הדמוקרטיה"

ובעד התוכנית כי זה מה שהממשלה החליטה והם כל כך שוחרי צדק ושלום אז אני מצפה מכם כדי שהדמוקרטיה תהיה עד הסוף אז במקביל לזה שאתם דואגים שיצאו מעזה תדאגו לזה שיהיה לכולם פיתרון דיור,עבודה,ושאר הצרכים... אתמול שהביאו אלינו הקצינים עם הצווים הכנסנו אותם הביתה הבאנו להם לשתות ושאלנו אותם איך אתם מסוגלים לתת לנו את הצווים לעזוב את הבית שלנו אם אין לנו לאן ללכת אז הם אמרו "יש פתרונות" וניסו לבדוק בשבילנו והתקשרו לכל מיני מקומות אז התבררה להם האמת המרה לא היה להם נעים בזה שהביאו לנו את הצווים הם הניחו אותם אמרו שזה באמת לא בסדר גימגמו עוד משהו כמו מצטערים ונעלמו אז איפה הצדק איפה?

noamjen

New member
אני מסכימה לגמרי.

לכל מי שמתפנה מרצון מגיע דיור חלופי זמני. זה באמת לא בסדר המצב שבו אין מספיק דיור חלופי. אבל, זה לא מצדיק שימוש באלימות ואי ציות לחוק.

נצמט

New member
על דבר אחד הסכמנו...

נראה לך שבגלל שלבן אדם שגר פה כמה שנים טובות קשה מאוד ללכת מרצון, אז יפנו אותו בכח, יקחו אותו באוטובוס מחוץ לרצועה ואז לך תסתובב עם 5 ילדים ותחפש לך בית. זה נראה לך הגיוני שמוציאים בן אדם מהבית שלו בלי שעשה שום עוול הוא צריך לקום וללכת? אם כן אז אני אבכה עד לאן אנשים במדינה שלנו לחוסר רגשות!!!

noamjen

New member
תבכה, ותפגין כמה שאתה רוצה

על תשתמש באלימות ועל תפר חוק. זה כל מה שאני מבקשת ממכם. אתה יודע ש5000 משפחות נזרקות כל שנה מבתיהם, הרוב "בזכות" מנהיגים שאתה תומך בהם. הם לא מקבלים שום פיצוי,שום עזרה, אפילו לא את האוהלים שאתם מקבלים. אתה מוכן שהם יבואו ויבעירו לך את הבית? אתה מוכן שהם יבואו ויגנבו ממך, ירצחו אותך או כל מישהו אחר, בגלל החוסר צדק הזה?

noamjen

New member
שלא לדבר על זה, שבצורה עקיפה

אתם הבאתם המון רוע. לא אתה ספציפית ומשפחתך- אבל המתנחלים. וזאת לא אשמתכם, זאת אשמת המדינה ששלחה אתכם לשם. ולצערי עדיין אף ראש ממשלה לא הבין שהשליטה בשטחים לא מביאה שום ביטחון אלא רק עוד הרג. באופן ציני ואירוני לחלוטין שני הדברים הכי טובים שקרו פה מבחינה מדינית היו סתם ספינים. אני מציעה שמעכשיו נעמיד כל ראש ממשלה לדין, כנראה שרק ככה המדינה שלנו משתפרת.

נצמט

New member
על דבר אחד הסכמנו...

נראה לך שבגלל שלבן אדם שגר פה כמה שנים טובות קשה מאוד ללכת מרצון, אז יפנו אותו בכח, יקחו אותו באוטובוס מחוץ לרצועה ואז לך תסתובב עם 5 ילדים ותחפש לך בית. זה נראה לך הגיוני שמוציאים בן אדם מהבית שלו בלי שעשה שום עוול הוא צריך לקום וללכת? אם כן אז אני אבכה עד לאן אנשים במדינה שלנו לחוסר רגשות!!!

OMER G17

New member
מתי פניתם אל המנהלת??

אם פניתם אליה פעם ראשונה השבוע אז עשיתם טעות שעכשיו תשלמו עליה...כנראה שהצבא ישים את כל הדברים שלכם במכולה ותעברו לגור במלון עד שיימצאו לכם קרוואן

OMER G17

New member
אתה חוצפן..אני לא גר ברצועת עזה ואם

הייתי גר שם הייתי מכין לעצמי את העתיד שלי ופונה למנהלת ולא מקשיב לרבנים שמזכירים לי את אותם רבנים שקראו ליהודים הדתיים באירופה להשאר במקום ולא לברוח לרוסיה או אמריקה ובטח שלא לעלות לארץ!..אותם רבנים ייגרמו לאנשי גוש קטיף נזק כלכלי ונפשי כבד....על מצפונם!

דבריך מראים על "שפיות יתר"

ואגב הרעיון לברוח לרוסיה במלחה"ע לא היה כזה חכם. אמנם במקרה זה הציל אנשים אבל באותה מידה זה יכל להיות הפוך. פשוט שכחו שרבבות מתו בסיביר

IsraeliDude1

New member
בהחלט מגיע.

אבל כולכם חכמים גדולים. רוצים להתנגד להחלטה הדמוקרטית ולפרוע בחוק ואח"כ לקבל הטבות. תגידו תודה שהמדינה מטפלת גם בכם. מי שפנה לקבלת פיצויים ודיור לפני חודש ויותר כבר מסודר. אלה האנשים שנזכרו ברגע האחרון בגלל מאבקם המטופש שכרגע תקועים זמנית בלי פיתרון.

Princess Galush

New member
../images/Emo45.gif

שמו גם פרסומות בטלויזיה, הודיעו מראש.. זה שלא פניתם היא אשמתכם בלבד.

לבלב

New member
במפורש לא דמוקרטיה

בבחירות האחרונות העם אמר את דברו, נצחון הימין המכריע הוכיח שהעם, על כל שכבותיו הבין שכל הדיבורים על נסיגות והחזרות שטחים תוצרת אוסלו, אלו דברים לא מציאותיים. האינתיפאדה שהשתוללה כאן ולא הבדילה בין יהודי לא משנה מאיזה סוג ונטייה הוא - שפכה דם של 1000 חפים מפשע, ופצעה 7000 נוספים, לא שמענו אף אחד קם לומר "טעינו"! את ההצבעות להתנתקות בממשלה ובכנסת, המלוות באיומי פיטורין - כולנו ראינו, כולל שרים שפוטרו בגלל זכותם הדמוקרטית להאמין בקו הפוליטי והבטחוני שממילא איפיין את מפלגתם! אכן "דמוקרטיה של שנות האלפיים" במדינת-ישראל...

לבלב

New member
../images/Emo31.gifבמפורש לא נכון

לפני כשבועיים היתה כתבה במוסף סוף השבוע של "ידיעות-אחרונות" כתבו שם בהרחבה על המחדלים של הממשלה והמדינה בקשר להסדרי דיור פיצויים ועבודה למתגוררי גוש-קטיף!

למעלה