לכל מי שגר בירושלים או מי שמכיר שם

yakir31

New member
לכל מי שגר בירושלים או מי שמכיר שם

אני גר שם, אבל די רחוק מהעיר. 1. אני הולך לשם בקרוב ורציתי לדעת באילו חנויות אני יכול למצוא חולצות, (את הדברים האלו שמגהצים על התיק/בגד- פאצ'?), ועוד דברים כאלו של גרין דיי? 2. ואיפה אפשר לקנות בגדים מאגניבים (ךא של יותר מדי פריקים אבל מגניבים [=)??

®NuLy®

New member
תיראה...

יש את טרנד אבל מה שאני יודעת שיש שם של גרין דיי זה רק חולצה. אבל יש שם הרבה פאצ'ים נחמדים כאלה אם אתה לא רוצה רק של גרין דיי אז יש שם הרבה חולצות של קורן וראפרים למינהם, רוב המוצרים בחנות של ראפרים. מקווה שעזרתי
אתה גר בירושלים!? איזה בצפר!?

Lee G1

New member
אני גם מירושלים!

תרינד לא משהו אני שונאת תפאצ'ים שם הם איכס... יש בגיליס לפעמים פאצ'ים נחמדים! ויש גם חולצות וכובעים של חברות סקייט אממ ויש את UFO שיש שם חולצות של הרבה להקות כדי לבדוק! דוגרי איזה בצפר אתם!?

®NuLy®

New member
איפה זה גיליס?!

אני ביישוב ליד ירושלים ואני לומדת בבצפר אזורי עין כרם אבל שנה הבאה אני בבויאר
את!?

Lee G1

New member
קול!

את שנה הבאה בי'? חברה שלי עוברת לבויאר גם שנה הבאה! אני במסורתי בטח לא תכירי זה ליד ארמון הנציב... וגילס זה בעיר מעל התו השמיני אם תא מכירה...

Lee G1

New member
יו נחמד!

בטח היית במבחנים שיו לפניי כמה ימים נכון? שלחי לי מסר אישי אני יגיד לה לדבר איתך! את מכירה ילדים מהמסורתי?

®NuLy®

New member
כןןן בעעעע הם היו נוראים

לא ניקדו שם את הקטע בערבית!!! והיו לי מלא טעויות! יום רביעי יש עוד מבחנים

אני מירושלים

וקניתי חולצה של גרין דיי מטרנד.. [זה במדרחוב ליד פוקס] יחסית זול! 59..

yakir31

New member
תודה אבל אתם יכולים

לתת לי רחובות? [ד"א אני מזיו] טרנד זה במידרחוב ליד פוקס? איזה רחוב? ואיפה זה UFO ?? (רחוב) תודה!

®NuLy®

New member
אממממ אני זוכרת שזה

ליד הפנינג... נכון איפה שהמקדולנדס אז אתה נכנס משם למדרחוב

GD ROCKS

New member
אגב רחובות...

יש למישהו מושג איפה אני קונה דברים של גרין דיי בבאר שבע?

מממ

אתה יודע איפה זה פוקס? במדרחוב.. נו רחוב בן יהודה... אז איפה שפוקס ליד [מצד שמאל] יש רחוב צדדי כזה ויש שם חנות אחת בשם טרנד... TREND יש שם כמה דברים בחוץ, תיקים וכו', אתה תראה... זו חנות חמודה :p

למעלה