לכל מי שהגיש בקשה למילגת לימודים

לכל מי שהגיש בקשה למילגת לימודים

מארגון אלמנות ויתומי צה"ל. דיברתי עם מישהי מארגון אלמנות ויתומי צה"ל היום והיא אמרה לי שהטקס שהיה אמור להתקיים מחר ב 16.2 נדחה לחודש הבא. אם מישהו רוצה את הטלפון של הארגון אז הוא 03-6918403

No name for now

New member
לפי הכתבה בידיעות ביום ראשון

בגלל המחלוקת בין חברות הועד חלק מהחברות לא מוכנות לאשר הוצאות כספיות של הארגון (למשל עבור מלגות), כנראה בגלל זה העיכוב.

IlanJ71

New member
לא לגמרי כך

בקצרה, מאחר שהעניין נוגע למלגות: לפנינה כהן אסור בכלל לחתום על צ'קים (כי אינה חברת ועד), אבל היא מסרבת לאפשר מינוי מורשות חתימה חוקיות. בית המשפט קבע בצו שיחתמו רק צ'קים לתשלומים הנדרשים על פי דין (כגון מס הכנסה, בטוח לאומי, ארנונה), ולכן לא נחתמים צ'קים אחרים. יתרה מכך, בינתיים פנינה מסרבת לגלות לועד המנהל (!) מי אישר את המלגות, אילו בקשות נדחו ולמה, איך הוחלט וכו'. כשמוסדות העמותה התכוונו להתכנס לצורך מינוי מורשות חתימה, מיהרה פנינה כהן והוציאה צו מניעה זמני במעמד צד אחד, אשר מנע מהמוסדות להתכנס ולמנות מורשי חתימה. בהיעדר מורשי חתימה, אין אפשרות להוציא כספים בכל מקרה, וזו תוצאה ישירה של מעשיה של פנינה כהן. בשמחות, אילן יונש, עו"ד

No name for now

New member
../images/Emo5.gif

עם כל האמפטיה למי שמחכים למלגות לדעתי עדיף לחכות שיעשו סדר

IlanJ71

New member
ברוכים הנמצאים!

הייתי חייב לכתוב לכם מה באמת קרה לפני מלחמת התעמולה הגדולה שבטח אוטוטו מתחילה מצידה של כהן. היכונו להודעות, מודעות וכתבות מטעמה בנוסח "חנה בן ארצי ועו"ד ציפורי מונעים מלגות מיתומי צה"ל, שמהם כל כך אכפת לי כל השנים"...

No name for now

New member
לכל סיפור יש 2 צדדים

ולפעמים אנשים שלא קשורים נפגעים ואם מישהו צריך את הכסף באופן נואש, לא בטוח שמעניין אותו למה ויכול להיות שהוא אפילו לא מודע לסיבות.

בשנת 2000 קראתי לפנינה כהן להתפטר

בטלויזיה בערוץ הראשון...כך שלא אהיה מופתע מדבר.

IlanJ71

New member
את כמובן צודקת בזה

זה לא מעניין אותו ולא צריך לעניין אותו. ואותנו צריך לעניין רק שדברים כאלה לא יקרו יותר, וזה מה שאנחנו עושים היום. כמו שעדי כתב מתחתי - הוא עושה זאת כבר שנים. והפעם זה יגמר, מבטיח.

למעלה