לכל מי שהולך לשמע

לכל מי שהולך לשמע

כמובן שאני לא מצפה שהמדריכים בכלל יודעים על קיומו של הפורום הזה אבל אני בכל זאת הולך לפרוק כאן כמה עצבים על שמע: 1, הם גנבים- אני ההורים שלי משלמים 1800 שקל (אולי יותר..( על החוגים שזה כולל הסעות, בטחון וקצת למדריכים ושמע מרוב חוצפתם עושים כל שבועיים פעילות אחרת שהיא לא חוגים וגובים על כך 5-25 שקל, שלדעתי גנבה בכך ששלימתי בתחילת השנה 1880 שקל 2. רוב המדריכים (לא כולל ענבל ואת אירנה) הם מגעילים בצורה שלא תאמן, אין לי משהו נגדם, בכלל לא חוץ מדרור כמובן שהם חושבים שהם יכולים להגיד לנו מה שהם רוצים כמו דרור שאמר לי שאני מתנהגת כמו תינוקת ולא טרח להתנצל על כך ויערה שמחליטה להוציא מישהו בעונש מהחוגים או בכלל לדרוש מההסעה שלא תקח אותו בשבוע הבא, ועם כל הכבוד זאת חוצפה לשמה, שילמתי בתחילת השנה לחוגים ואין להם זכות להחליט להשעות אותי מהחוגים כי אם המצב היה הפוך ואני הייתי אומרת לדרור שהוא מתנהג כמו תינוק אז היו מעיפים אותי מהחוגים... ועוד משהו בקשר לדרור, אני מקווה שהוא או אחד המדריכים רואה את זה שיעביר לא את המסר: אני דורשת ממך התנצלות מידית על כך שאמרת לי שאני כמעט בת 60 ואני מתנהגת כמו תינוקת והתייחסת אליי בזיזול מוחלט ובחוסר הקשבה וגם העלבת א אותי מספר פעמים באותה שעה בקבוצות הקטנות בלי לטרוח לבקש סליחה אז קצת עליך: אתה הבנאדם הכי מגעיל שאני מכירה בשמע, יש לך מעט חוש הומור וכשאתה מוציא אותו לפועל אתה מבזבז אותו על חשבון מישהו אחר שנעלב ואתה בכלל לא טורח לבקש סליחה (במקרה הזה מדובר עליי). יש לך בעיות שאתה כל שניה מתעצבנת על כל פסיק קטן, אתה צריך לשלוט בעצבים שלך כי את האמת אתה עולה על עבצים ולא רק לי. בתחילת השנה חשבתי שאתה חמוד (לא במובן הסוטה יא דוחים) ונחמד אבל אם הזמן הופתעתי לגלות איזה בנאדם מגעיל ולא מתחשב אתה ואת האמת לא מעניין אותי אם נעלבת מהדברים שכתבתי כאן, כי כמו שאתה לא טרחת לראות עם נעלבתי ממך וזה כמובן היה צפוי שאני יעלב מזה שמדריך קורא לי תינוקת אז גם אני לא אטרח לבקש ממך סליחה ושוב אין לך זכות להגיד לי שום דבר גילי ג.

אני מבינה ורואים עליך שאת כועסת...

על השמע. אם את לא אוהבת ת´שמע,לא אוהבת ת´מדריכים אז אל תלכי יותר לשמע. בשביל מה תלכי לשמע שאם את לא אוהבת וסובלת את כל מדריכים של שמע?! אני לא מבינה אותך.

רואים עליי?

אני אוהבת ללכת לשמע זה לא שאני לא אוהבת ללכת לשמע זה פשוט שדרור הוא בנאדם מבוגר הוא מדריך והוא מעליב אותי ובכלל לא טרוח לבקש סליחה אבל אני אוהבת ללכת לשמע חוץ מהסיבות שציינתי... נפגשים עם חברים והולכים לחוגיח יפים רק חבל שיש מדרכים ומתאימים את עצמם לפני איך שבא להם את הולכת לשמע?

לילה טוב

אני הולכת לישון, התעייפתי מהפורום הזה וחוץ מזה יש לי שעת אפס מחר אבל אני מתחננת לעשות פעולת הסחה ולתפוס שנוזלי קטן.... אז ביי לכולם לילה טוב שיהיה לכם ולשלום עליכם אמן...

שלום דוסון קריק

קראתי את השרשרת והבנתי את הנושא. גם אני לא כל כך אוהב מדריכים שמפריעים לדבר עם החברים, וכולם צריכים לעשות מה שהמדריך אומר. אני מבין שאת גם משלמת וגם אומרים לך מה לעשות, וזה מעצבן. אני מציע שתקבעי עם החברים והחברות שלך דברים מחוץ לפעילות החוגית. אם את רואה מישהו בחוג שאת רוצה לדבר איתו, תקבעי איתו אחרי החוג. אני מבין שיש בעיה עם ההסעה, כי כולם מתפזרים. אני בטוח שתמצאי רעיון.

למעלה