לכל מי שהיה בנאפה-- לפה.

לכל מי שהיה בנאפה-- לפה.

אמממ אני טסה ב18, ביום חמישי הזה. ורציתי לדעת כמה דברים. 1. מי עשה את הקפיצה של הבנג'י כמה זה עולה וכו'? 2. לגבי גניבות וכאלה, סחבתם את הדרכון והכסף שלכם לכל מקום? 3. כמה כסף לפרוט ללירה שלהם אם אני טסה עם 350$ בערך...? אממממממממ לעוד טיפים אני אשמח מאוד מאוד!!

דנדן182

New member
תשובה

לא עשיתי את הבאנג'י אבל כל מי שעשה ממש נהנה והבנתי שזה ממש חוויה, זה עולה משהו כמו 40 או 45 פאונד שזה 400 או 450 שקל. לגביי דרכונים והכל תשאירו בכספת של המלון אין מה להסחב עם זה, איפה תשימי את זה כשתיהי בים ובבריכה? סתם סיכון, הכי טוב בכספת של המלון ואת לא רואה את זה עד הטיסה. לגביי כסף תתחילי ביום הראשון מ 100 דולר את תקבלי 46 או 47 פאונד אם תחליפי במקום טוב וזה אמור להספיק ליומיים שלושה הראשונים, אפילו תשימי 20 פאונד בכספת אם את לא מתכננת להוציא הרבה על ההתחלה. את שאר הכסף שימי בכספת אין לך מה להיסחב איתו. מקסימום מתי שאנחנו נכנסנו לים השארנו את הדברים ליד ישראלים שראינו בחוף וסתם שאלנו אם אפשר לשים לידם את הדברים, למרות שלרוב לא גונבים גם את משאירה את הדברים לבד אבל חבל להסתכן.

דנדן182

New member
היינו בפארק מים...

נהננו אבל לא שווה את ה 140 שקל כניסה, זה לא שונה כל כך מהפארקים בארץ, אבל עדיין שווה ללכת אני לא מתחרט על זה, זה נחמד ויכול להיות שאתם דווקא תאהבו, אני אישית לא הכי התלהבתי. ולגביי מקומות אחרים אנחנו פשוט הסתובבנו עם הטוסטוסים וראינו מקומות, אם תיקחו טוסטוסים תיסעו לאורך החוף ומתי שיש לכם פנייה לחוף תיכנסו ותראו יש הרבה חופים יפים, כולל חופים של מלונות שאין בעיה להיכנס אליהם, תסעו גם לצוק הרחוק שבכיוון ההפוך מניסי ביץ, אפילו אם אתם לא מתכננים לקפוץ זה שווה לראות זה מקום ממש ממש יפה, מפרץ עם מים צלולים שמוקף מערות, משהו ממש יפה, אם יתחשק לכם באותו רגע תקפצו, אנחנו קפצנו והיה ממש כיף.

דנדן182

New member
היינו בפארק מים...

נהננו אבל לא שווה את ה 140 שקל כניסה, זה לא שונה כל כך מהפארקים בארץ, אבל עדיין שווה ללכת אני לא מתחרט על זה, זה נחמד ויכול להיות שאתם דווקא תאהבו, אני אישית לא הכי התלהבתי. ולגביי מקומות אחרים אנחנו פשוט הסתובבנו עם הטוסטוסים וראינו מקומות, אם תיקחו טוסטוסים תיסעו לאורך החוף ומתי שיש לכם פנייה לחוף תיכנסו ותראו יש הרבה חופים יפים, כולל חופים של מלונות שאין בעיה להיכנס אליהם, תסעו גם לצוק הרחוק שבכיוון ההפוך מניסי ביץ, אפילו אם אתם לא מתכננים לקפוץ זה שווה לראות זה מקום ממש ממש יפה, מפרץ עם מים צלולים שמוקף מערות, משהו ממש יפה, אם יתחשק לכם באותו רגע תקפצו, אנחנו קפצנו והיה ממש כיף.

HeliBoy

New member
-_-

לא עשיתי באנג'י אבל הוא עולה 45 לירות ( אם תיהי בפארטי קרוז ותשתתפי בתחרות ותזכי... תקבלי 50 אחוז הנחה ) אין גנבות שם.. הם רוצים שהתיירים ירגישו בסבבה - לפחות אנחנו לא נתקלנו בכייס או בגנב ולא לא לקחנו את הכרטיס והדרכון לכל מקום תלכי לצ'ינג לייד המקדונלדס הם יתנו לך בסביבות 46 לירות ל100 דולר שזה מעולה ואם את קמה מוקדם אז תלכי לבנקים תביאי איתך לפחות עוד 50 דולר... (אם את מביאה אוכל מהביית ולא מתכוונת לאכול בחוץ אז גם מה שיש לך זה בסדר)

למעלה