לכל מי שהיה בנאפה שנה שעברה

JohnnyMarr

New member
לכל מי שהיה בנאפה שנה שעברה

אני מתכוון לנסוע לנאפה השנה בפעם השלישית אחרי שהייתי שם כבר ב 2003 ו 2004 רציתי לדעת מה כמות הישראלים שיש בנאפה ? מה היחס שלהם ביחס לאירופאים מבחינת אחוזים בערך ? איך היחס של השומרים בקאסל לישראלים , השתנה קצת או עדיין רע מאוד ( אישית לא חוויתי אף פעם בעיות שם בגלל המראה המאוד לבן שלי אך ראיתי כל מני ישראלים שפגשתי שם שפשוט לא מצליחים להכנס לשם ). מה הייתה כמות האנשים בסקוור? , היה מפוצץ בתיירים ואיך היו הברים מלאים , ריקים?? ובכללי איך הייתה האווירה באיה נאפה שנה שעברה. ולכל מי שטוען שקשה להשכיב אירופאיות אז הוא ממש טועה כי הן הרבה יותר קלות מהישראליות ( למרות שהישראליות באמת נפתחות בחו"ל תרתי משמע ) רק צריך לדעת טיפה לגשת אליהן , להזמין אותן למשקה וברגע שהיא כבר זורמת איתך הדרך למיטה לא ארוכה במיוחד, ואני ממליץ בחום ללכת על הבחורות השווצריות ( ויש בנאפה הרבה ) :) ככה קרות ככה קלות ...

yossibalali

New member
.........

היחס של הישראלים זה בסביבות ה15 אחוז מכל האנשים בנאפה בזמן מסויים.. שמע שאני הייתי בקאסל השומרים הכניסו אותי ואת חברים שלי (והייתי 3 פעמים)... וזה לא שאנחנו אשכנזים כי אנחנו לא יש לי 2 חברים אחד עיראקי אחד תימני שנראים עבריינים אחושרמוטה... אבל מצד שני היו אנשים שעשו להם בעיות... לא יודע במה זהתלוי תאמת...... והכל מפוצץ שםםםםםםםם

למעלה