לכל מי שהיה ספקות הנה הוכחה מצולמת:

י1גיא1י

New member
לכל מי שהיה ספקות הנה הוכחה מצולמת:

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=710873&pid=54 נראה כל כך פשוט...... שלא נדע, יש משהו שיכול להעיד ממקור ראשון?

מגן רן

New member
אני יכול להעיד...

שהיום בשיעור היה לי מישהו שהייתי משוכנע שהוא חולה פרקינסון לפי אופן הרכיבה....הבעיה שככל שהשיעור התקדם גם התחושה שלי לגביו התחזקה...

ennicka

New member
לא יודעת כמה זה מדעי

או למה אופניים יותר מכל ספורט אחר... אבל מה שכן אבא שלי התחיל לחשוב על לחזור לרכוב על אופניים....

גורגבוך

New member
../images/Emo239.gif יימח שמם של היהודים

שמסוגלים לעשות דבר כזה לכלב חסר ישע

Tami661

New member
נתחיל בזה שאתה בטח היית מאוד מתבאס אם זה היה

ערבי או נוצרי, נכון? ונמשיך בזה שבדיוק אתמול סיפרתי לדעה הצלולה על הזוועה הזו שאחותי העלתה לי לקיר הפייסבוק והתזכורת הזו על האינסופיות של האכזריות האנושית לא נותנת לי מנוח מאז. אבל בחייך... מה הקשר של יהודים לעניין? כלומר אם ערבים עושים דבר כזה אז לא ימח שמם?

ennicka

New member
../images/Emo45.gif שום קשר לדת גזע ולאום

ימח שמו של כל מי שמתאכזר לבע"ח (בהם בני אדם כמובן) במקרים קיצוניים כאלה בהם ההתאכזרות אינה שנויה במחלוקת אני רק תוהה איזה מן בן אדם עושה דבר כזה, מה עבר לו בראש באותו זמן (אם בכלל) ובאיזו קלות יום אחד הוא יעשה את זה לבן אנוש חסר ישע...

daykal

New member
אניקה את צודקת ב-100% אין שום קשר בין הדברים

אכזריות של אנשים כלפיי בע"ח וכלפיי בני-אדם הייתה קיימת תמיד לצערי, אני רק מקווה שיתפסו את מי שעשה את המעשה הנפשע הזה וימצו איתו את הדין. אני גם מסכימה איתך שמי שמתעלל בבע"ח יתעלל גם בחסריי ישע . נקווה שיותר לא נשמע על זוועות כאלה . שיהיה לך סופ"ש מהנה ושבת מקסימה

Tami661

New member
לא עובר לי../images/Emo5.gif משלשום, התמונה של הכלב המסכן

הזה צפה ועולה לי כל כמה זמן ולא משנה במה אני עסוקה, רק לדמיין את הכאבים שהוא סובל... פשוט לא עובר! (זה יותר גרוע מלהרוג...)

למעלה