לכל מי שהתבאס כי הוא לא רכב היום

talctalc

New member
לכל מי שהתבאס כי הוא לא רכב היום

או בכל יום... אז תשמעו סיפור. זה בכלל היה אתמול. יצאני שניים לרכיבה eli r ואני. נפגשנו בחמש במירב,והחלטתי לקחת אותו לסינגל הגשרונים (הידוע מבחינתי מהיום כסינגל דימונה). התחלנו את העלייה למעלה, עד שמצאנו את הכניסה הריחנית לסינגל. אולי זה רק אנחנו, אבל הסינגל עצמו די מג'עג'ע בהתחלה...המון אבנים, ענפים, קקי של צופים וכו...ממש לא זרם לנו. כמובן שליד כל גשרון התמהמהנו קצת..איך לרדת..למה לרדת..בכל זאת רק ביקור שני שלי וראשון שלו. לקח לנו המון זמן, ובגשר השני ממש התעכבנו...אני ירדתי לבסוף, ואלי לקח מרחק כגי להגיע בזרימה. איזו זרימה ואיזה נעליים...סלע מעפאן הסיט את הקידמי שלו שמאלה, ואלי עשה לסלע אחר "נעים נעים" עם הירך...לא נעים בכלל...בטח לא לאלי. אחרי כמה דקות התאוששות, המשכנו ב"אלק" זרימה של הסינגל...מתוך כוונה לחזור לחניון, לבצע בקרת נזקים על הירך של אלי ולראות מה הלאה. לויודע מה אתכם, אבל הז"ק שלי לא נהנו בכלל בחלק האחרון בסינגל...התחת שלי רקד שמאלה וימינה מהאבנים הפזורות שם, שעשו מה שהן רוצות עם הגלגל האחורי, וממש לא הייתי מחובר לאופניים-פיזית ומנטאלית. הסינגל נגמר, רכבנו לנו בזהירות לכיוון החניון למטה, ולאלי נשמעים כל הזמן רעשים מהמעביר האחורי. חונים, מסתכלים...יופי-האוזן עקומה. הגענו למסקנה שיש כאן יותר מידי סימנים והחלטנו לסגור את הבאסטה להיום...קינחנו בפירות קרירים (בכל זאת...רכבנו 4 ק"מ...) ונפרדנו איש איש לדרכו. עקב הנסיבות, שכחתי להעביר לרכב של אלי מסך מחשב שהיה דחוף להעבירו לתל אביב...נזכרתי בכך ביוקנעם, ונכנסתי לישוב כדי להשיג חבר שגר שם...ברגע שיצאתי מיוקנעם...עצור בצד..רשיונו...ביטוח...250 ש"ח... אז ככה-מסתבר שאסור שהאופניים יבלטו מעבר לקו הרכב...לא מראות ולא בטיח. תשאלו את רס"ב שוקי (זה עם השפם) אך...איזה יום מוצלח מסקנות א. סינגל שמתחיל בחרא..עלול להגמר ככה ב. זה הזמן לפרוס סדין ברכב מאחור ולחגור יפה את האופניים שם, או להשקיע ברכב 4 דלתות ומתקן לגג ג.שווה להתחיל בסינגל מוכר וחביב כדי להתחבר לאופניים..ורק אז לצאת למשהו מאתגר יותר 4. לא רכבת היום?? לא שווה להתבאס בגלל זה-אני רכבתי ותראו מה קרה

schwinnie

New member
לא כל מה שרס"ר שוקי אומר

זה בהכרח נכון. עובדה שיש כמה נהגים שיוצאים זכאים למרות שקיבלו דו"ח משוטר. המראות הן חלק אינטגרלי מהרכב ותשאל את רס"ר שוקי איפה כתוב אחרת? (רמז: לא במאמרי על דיני אופניים חלק א' שהתפרסם בפורום הראשי).

למעלה