לכל מי שהתחתן בגן האומנים

SHIRIE

New member
לכל מי שהתחתן בגן האומנים ../images/Emo7.gif

אני לא יודעת באם גונבה לאוזנכם הידיעה כי מינואר 2003 לא יערכו יותר ארועים בגן האומנים או במקום אחר וזאת לפי צו ביהמ"ש. קראתי כרגע הודעה של צאלה בפורום מתחתנים ונורא הצטערתי בתור מי שהתחתנה שם לפני 3 חודשים וזה היה המקום בהא הידיעה מבחינת יחס מקצועיות וכן מקום מדהים. יש להם מקום חדש בגליל ים ואני מקוה שימשיכו להיות מקצועיים ועם זאת מקסימים כאחד.

nikit1

New member
מה../images/Emo35.gifאיזה צו? ואני לא מוצאת את

ההודעה של צאלה אז אם תוכלי להביא קישור...תודה. ממש עצוב...

מה זאת אומרת? סגרו את המקום?

הרי עושים את זה לפעמים בגני ארועים, שלא מקבלים רשיון עסק בגלל שהם יושבים על קרקע חקלאית. אבל אח"כ נותנים להם שהות לקבל רשיון וזה מסתדר. איזה עצוב! קיוויתי להיות מוזמנת לחתונה שם ולהנות מהאוכל ומהמקום המדהים. איזה מקום יש להם בגליל ים?

SHIRIE

New member
לצערי במקרה זה הצו מיידי

ולפי דברי צאלה מינואר לא יערכו שם ארועים ומי שהתעניין או סגר לאביב קיץ 2003 קיבל החזר על המקדמה וכן הפנו אותו למקום החדש או עזרו במציאת מקום אחר. השמועה כבר רצה איזה שבועיים אבל שראיתי הבוקר את ההודעה של צאלה במתחתנים הבנתי שזו אינה שמועה אלא אמת עצובה. ממש חבל.

סיגל2

New member
ממש היה לי חבל לשמוע את הידיעה הזו

קיויתי שבעתיד נוכל לעשות שם עוד אירועים, נקווה שיצליח להם במקום החדש.

הבנתי מהילית שהם תכננו לעשות מסיבה

שם, ומאוד ציפיתי לזה. אז עכשיו זה בטח ירד מהפרק?

סיגל2

New member
דיברתי עם גן האומנים והם לא ירדו

מנושא המסיבה ואנו נקבל הודעה על כך בהמשך הם עדיין מתארגנים לקראת המסיבה.

יעלי2

New member
שמעתי על זה לפני כמה שבועות מחברים

שנישאים במרץ. הם אהבו את המקום והתלבטו לגביו. כשבאו לעשות מו"מ הודיעו להם שסוגרים את המקום מהרגע לעכשיו. הם סגרו במקום אחר, עדין לא שילמו מיקדמה ולכן לא נקלעו לענין. חבל, דווקא אנחנו המלצנו להם.

רחלילי

New member
קישור להודעה? מישהו ????../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אין לי הכתובת של אתר מתחתנים

למעלה