לכל מי שהתעניין , ושאלה .

הודגיק

New member
לכל מי שהתעניין , ושאלה .

וועדת הקבלה שלי לחוג לקולנוע התלהבה ממני ... אפשר לומר שאני בפנים (לפחות אני מקווה ) . זה הרי ברור שאני מתאים לשם , עם כל כך הרבה הקרנות ברקורד (יחסית לוועדה) איך זה שאני לא אכנס לחוג לקולנוע ??? מחר או יותר נכון היום יש לי וועדה רפואית בצה"ל ... מתי "ימי ההולדת" שלכם/ן ? גם ימי הולדת רגילים יבואו בחשבון ...

דגנילי

New member
אני חשבתי שעם הרקורד שלי..../images/Emo68.gif

אני יכולה להיות דוגמנית.. בכל פעם שהייתי הולכת לקבל הקרנות..לעשות סי.טי., מיפוי גליום או אפילו סתם צילומי רנטגן.. הייתי אומרת לאמא שלי שאני הולכת " ליום לצילומים" והאמת שיש לי "בוק" שלא מבייש אף דוגמנית....

NiR AbR

New member
מזל טוב!

איפה אתה הולך ללמוד קולנוע? ולמה וועדה רפואית?
יומולדת מאז סיום הטיפולים אני לא זוכר כל כך, צריך לשאול את האונקולוג בפגישה עוד מעט... אבל היומולדת האמיתי הוא ב-25.7 (אוטוטו).

הודגיק

New member
איפה , והפרופיל שלי .

ככה , אני הולך ללמוד קולנוע בירושלים באותו מקום שלמדתי בו מדעי המחשב. וועדה רפואית שהייתה לי היום היא כדי לקבוע לי את הפרופיל.... וקיבלתי 21 (לא שזה לא היה צפוי מראש) .

הודגיק

New member
איפה שהוא כתבתי

שאני מגיע אם"ם (אם ורק אם) יהיה לי אוטו ולא יטחנו אותי בעבודה . או במילים אחרות : מגיע <=> אוטו ^ (טוחנים אותי)-

NiR AbR

New member
אכן ילד קיץ ../images/Emo13.gif

איך אני חוגג? לאידע... אני לא מי יודע מה אוהב ימי הולדת
יש רעיונות? מתי היומולדת שלך?

אני חוגגת ../images/Emo70.gif

שלי ב 30.7. ואני חוגגת מאד כי כשהייתי בביתצפר, היו שוכחים ת'יומולדת שלי כי זה היה באמצע החופש הגדול. אז עכשיו יש לי עוד ארבע חברות שיש להן יומולדת ביולי (ועוד מלא אנשים שיש להם יומולדת החודש...) אז אנחנו חוגגות יחד, עם אוכל והמון מתנות. (זה לפצות את עצמי על זה ש 12 שנים לא היה לי יומולדת בעצם
) ובכלל זה יומולדת משולש אז יש סיבה לחגיגה
עם מי אתה חוגג בדרך כלל?

למעלה