לכל מי שזקוק לכוח ואומץ...

סחלב

New member
לכל מי שזקוק לכוח ואומץ...

עקבות. חלם אלמוני חלום מיוחד, על חולות הים ועקבות. הבין אז האיש,את חייו הוא רואה-עקבותיו על החול מוטבעות. ראה אלמוני את עצמו על החוף,מותיר עקבות מאחור.השפיל מבטו הבחין וראה זוג נוסף עקבות על החוף. חייך אלמוני ונשא את עיניו, לא תמה-אינו משתאה, הוא יודע-תמיד ריבונו של עולםאותו בדרכו מלווה. לפתע החליט- הסב את עיניו, אל האופק הרחיק מבטו...הנה הוא מבחין, כיצד יתכן????!!!צעד לעיתים לבדו???? ושוב הוא ניסה, היטיב המבט- ברור לו , אינו טועה, מספר מקומות מאתר בעיניו. אכן, אינו טועה, זוג אחד, עקבות הוא רואה. הצטער אז האיש והרים את עיניו, אלוהי???הכיצד???דוקא בתקופות הקשות בחיי נטשתני עזבתני בדד??? ואז הוא שומע מתוך הדממה, את קול אלוהים, מלטף:``בני היקר,מחמדי, אהובי,אותך בסודי אשתף...דע לך בני היקר לי מכל, לעולם לא אטוש את בני! באותן התקופות הקשות בחייך- נשאתי אותך על כפי!!!! (בכל פעם שאני זקוקה לכוח נפשי בכדי לשרוד את החיים האלו- אני קוראת וזה ממש כמו זריקת עידוד אדירה!!!).

ST

New member
קטע גדול! ע-נ-ק!

למרות שאני מכירה אותו כבר... מקסים!

bduya

New member
וואי תודה...

באמת זריקת עידוד ומאוד מועילה... אני בטוחה שיש פה המון שהיא תעזור להם...

שקדית

New member
אהבתי

אהבתי

מאוד מאוד ... נתתי לעוד אנשים לקרוא - והם אהבו מאוד

iris-t

New member
כה מרגש, וכה אמיתי... האמינו !!!

מכירה זאת... מהכתובים ומהמציאות... לא פעם עוברים עלינו זמנים קשים... ולנו נדמה שמישהו שם למעלה שכח אותנו... אך, הכיצד??? חלילה וחס... אם אמונה בליבנו... נשכיל ונדע... כי כמאמר הכתוב... נושא הוא אותנו על זרועותיו, על כתפיו... וכמו שאנו אומרים לא פעם, כעידוד... ניתן לזמן לעשות את שלו... לסערה לחלוף מעלינו... ונקום שוב על שתי רגלינו... סחלב יקרה... אני לא מגזימה... העלית דמעות התרגשות בעיניי... אושר והצלחה, לעולם, לך ולכולם... אמונה חזקה, וכח לשרוד... לעמוד מול כל התהפוכות... מאחלת אני... iris

menty

New member
זה יפה אך לא את המצאת את זה ..זה קיים בספר שיש לי...

כמה יפה...

היי סחלב... ההוא אומר שאת לא המצאת זאת...זה בכלל לא חשוב... מה שחשוב...זה הסיפור...והוא ממש נפלא...מרגש... והלוואי שכולנו נרגיש ...שיש מישהו שנושא אותנו על כתפיו... תמשיכי לספר לנו סיפורים מרגשים כאלה...תודה...חואניטה

שושו*

New member
גדול

ישן חדש זה לא משנה תמיד טוב לראות משהו טוב גם עם הוא ממוחזר שושו*

Purple Mushroom

New member
מוכר לי

מוכר לי

הקטע . האם חייך כה קשים ? סחלב ? האם עברת כל כך הרבה כבר ? -- כשסיימתי את קריאת הקטע , ניתקעה לי חתיכת עוגת השוקולד בפה . -- הלילה אני סובל . אבל לא מזה . כואבת לי השן . נקווה שכאב זה יעבור עד שמונה וחצי . עוד 18 שעות ... ----

moshe-69

New member
מעוניין להכיר בחורה

הרעיון בסיפור מעניין אך גם אני זקוק לצעדים נוספים לידי במידה ואת פנויה צרי קשר משה לוי 052443250

למעלה