לכל מי שחוגג מחר - חג הודיה שמח

alphadelta

New member
לכל מי שחוגג מחר - חג הודיה שמח

ולמי שלא - שיהיה יום שמח בלי קשר.

forglemmigej

New member
הרהורים על חג ההודיה (מה רע בתודות
)

לא התעמקתי יותר מדי בחג הזה אבל נשמע כאילו האירופאים הגיעו ליבשת החדשה גנבו למקומיים את האדמות, הפרנסה, הזהות ועוד אמרו להם תודה רבה על זה שאפשרתם..
זה כאילו שאנחנו תמיד אומרים לערבים הישראלים בזכותנו יש לכם חינוך טוב, השכלה, בריאות כמו שצריך והיכולת להגיד כל מה שרוצים בזכות הדמוקרטיה, כלומר הפרא האציל צריך להיות מלא הודיה שאנחנו מאפשרים לו להיות.
זה גם כמו שאומרים למישהו אני מחזיק לך אצבעות חזק חזק שהכל יהיה בדברו ולא בגלל שיש סיכויים טובים להצלחה בגלל הכנה מוקדמת , או שלא.
אני לא אוהבת את השם הודיה, זה נשמע כמו איזה שם של מישהי מהתישבות מכמש או מעלה לבונה.

alphadelta

New member
נשמע לי ככה גם.

גם אני מרגישה ככה. אז אמרנו לילדים מה אנחנו חושבים שקרה. גם כל הרעיון של גילוי אמריקה מגוחך. היבשת הייתה פה כל הזמן. אבל עדיין אפשר להנות מזמן משפחה יחד. מאוכל טעים ( גם לצמחונים בינינו) ומשיחות על היסטוריה ושיכתובה על ידי המנצחים. ובעיקר לעצור רגע להודות על מה שיש.
אה, והנה ציטוט
The Onion: “Texas Votes Against Experts Fact-Checking Textbooks - ‘The only way to make sure that history doesn’t repeat itself is to make it up’”

carlimi

New member
אם אני צועקת

באמצע היער ואף אחד לא שם כדי לשמוע ....משמע אני קיים?!
או איך שאומרים את המשפט הזה ..שכחתי כרגע ..חח

אנחנו לא מציינים, הזמינו אותנו אבל כל העניין

של מונית/השכרת רכב כרגע בגדר הוצאה מיותרת, אז נוותר ופשוט נישאר לבלות ביחד בבית.
&nbsp
אבל קיבלתי שי לחג מהעבודה-סלסלה ענקית מלאה בשוקולדים וכל מיני דברים טובים, אז כיף לי

shuttles3

New member
חג קציר שמח וטעים למציינים

אצלנו בקנדה חגגנו לפני יותר מחודש - על איזה קציר אפשר לדבר כשהכל מכוסה בשלג?

(השנה עוד לא מכוסים בשלג, אבל רק כי מישהו החליט לפנק אותנו בסתיו ארוך וחמים מהרגיל)

למעלה