לכל מי שחוטא באקטואליה.............

שקדי

New member
לכל מי שחוטא באקטואליה.............

ורוצה להשתתף בפורום חם תוסס כאסאחיסטי ושוקק חיים כמעט תמיד ילחץ נא בטובו פה.......וישא בתוצאות........

שקדי

New member
זה הכל???????? ../images/Emo98.gif

ומה עם הוספת תגובה???? זה לא קשה......תנסו פם.........

שקדי - האמת ../images/Emo96.gif

שהכל עניין של פנאי\זמן. ובמגבלות הזמן ואיטיות הגלישה, נראה לי גם מעליב ולא לעניין לזרוק מילה ולהעלם. ואתה יודע מה... גם עניין של ת´רגלות לממשק.. פה, בין התפוזים אני מרגישה מה זה כתומה
אז ת´ראות בפרדס של מגי ושבת שלום וכולם.

magy

New member
../images/Emo65.gif פנטזיה ../images/Emo65.gif

מה שלומךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

magy

New member
אסתר סופר - מלכת תכניות הילדים

של פעם.. בשבתות בבוקר???? נפטרה....כך הודיעו ברדיו קודם...כתבה עליה, תשודר בהמשך...... ולמה אני ערה???? יש אנשים שלא יודעים שאני ישנה בשעות כאלה...ומצלצלים... טוב שיש מזכירה פנימית לכל מכשיר...... וגם החמסין הזה.....המטורף שהורס לי את כל הצמחים..... נובמבר אלוהים - נובמבר.........לא שמת לב?????????????????? צריך להיות חורף.........לא קיץ........ מה קרה לך? בין לאדן בילבל לך את עונות השנה???? הרב שך, אחרי 107 שנים , הלך לעולמו. הלוויה חורפית.......30 מעלות בצל.... אתה יודע אלוהים, איך מזיעים עם כל כך הרבה בגדים בחם כזה???? לפחות בשביל המלווים .. יכולת לסדר איזה הקלה בשרב.........

שקדי

New member
שוב פעם דודי שינה חבירה מנהלת????

מי יודע במה זה ייגמר????????

../images/Emo24.gif ממני בחזרה

הולכת לקניות... ת´ראות, נ.ב. התקבלה החלטה בקופסה העליונה לשים X על מוצרט. מהיום רק פריכיות ולחמית.... איכס !!!!!!!

magy

New member
מוצארט..........הזה???????

אוף אוף אוף.......אהוב נפשי המוצארט הזה.....עם ערימה של קצפת מסביב..... שחיטות במצווה....... זוכרת את הגלידה הענקית שאכלתי בטיילת????? חבל שלא לקחתי וופל אמריקאי יותר גדול........ כי חווה, שישבה על ידי.....השתתפה בביסים קטנים, אבל בטוחים..... ולא הספיק לי......... חונההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה פריכיות????????? תשאירי את זה לגהינום...... פה אוכלים עוגות...... אגב, נפתח בית ספר לשוקולד.......בארץ...... מה הם שיעורי הבית? לאכול או להכין.....?????

שקדי

New member
מקום לקפה נשאר לך????.

אני יודע על אחד שמוכן לשתות אותו איתך וממתין למעלה................

magy

New member
רחל שפירא

בטח כתבה את המילים...... "זה בזו נביט ונתמה שנית אם ראינו נכונה לפעמים אני לפעמים אתה עוד זקוקים לנחמה"................... ולכאורה.......... גם אני כתבתי שיר ששמו ........ולכאורה........ לגמרי במקרה... בסגנון אחר..... 340 7/94 ולכאורה… המטרה הרחוקה ולא מושגת היא זו אשר מתחת לאפינו והיעד הנשגב והרחוק למעשה – נמצא קרוב מאד אלינו והשמיים הם בגובה הקרקע והאופק הרחוק הוא אשלייה… רק הדמיון הוא בעל הכנפיים יש בכוחו לנסוק אל רום שמיים המחשבה והחלום כנשרים משוחררי כבלים וסבך חוטים… ורצוננו – עבד כי יכרע וביצרינו אין לנו שליטה אהבותינו כסות פרוצת צינה ונשמתנו דק נכתשת במסע… ולכאורה – בכאוס אין סופי מתנהלים חיים – ואף אני עוד מנסה כל יום למצוא לי פשר או רק מוצא להתרת הקשר…

עיניים

New member
רחל,,,,, זו רחל,,,,,,

אבל,,, מגי,,,,, זו מגי,,,, איזה יופי של מילים! אהבתנו כסות פרוצת צינה... בכאוס אינסופי מתנהלים חיים... אהבתי מאד, מג תודה. עין
מתמוגגת לקראת שבת.

magy

New member
גם את עשית לי את השבת... ../images/Emo65.gif

באהבתך...... את מה שכתבתי......

../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo14.gif ../images/Emo70.gif

שראיתי לך.... בנשמה... ונגעת לי ב-
תודה.

למעלה