לכל מי שחושש מהתגובה של הסביבה

• פותח הנושא p019
  • פורסם בתאריך

p019

New member
לכל מי שחושש מהתגובה של הסביבה

למרות שאני לא מסתירה את היותי א-מינית ודיברתי על הנושא עם כל הקרובים לי - וכל מיני אנשים אחרים שבמקום לעבוד בתשע בבוקר - מסתקלים תוכניות בוקר בתלויזה, אני גם לא מסתובבת עם שלט - א-מיני עלי. כמו שאני לא מציגה את עצמי כדיסלקטית בפני כל אדם, אני גם לא מציגה את עצמי כא-מינית. אבל שבוע שעבר ישבתי לארוחת צוהרים עם בחור שלומד איתי ואיך שהוא במהלך השיחה אמרתי ".. לא שהייתי אי פעם במערכת יחסים". זה הפתיע אותו, אבל לא הרחבתי, אלה מיד הסתתי את השיחה לנושא אחר. כהיינו בדרך חזרה למשרד החלטתי שאני מדעיפה להגיד לו שאני א-מינית מאשר לתת לו לשאר מה שלא יהיה שהוא משאר. וכן, למרות שאין לי בעיה לספר לאנשים שאני א-מינית, כיוון שארבה אנשים מעולם לא שמעו על זה, ממש לא בא לי לנהל שיחה על מהות הא-מיניות כל פעם שאני מספרת למישהו (כמו שקרא כשסיפרתי למשפחה שלי). אבל אני משתפת אותכם בזה בגלל התגובה שלו - "שמעתי על זה, זה אחוז אחד מהאוכלוסיה, לא?" ובזה ניגמר הסיפור. קיבל את זה בלי בעיה. ולא הפריע בכלל לידידות ביניינו. בקיצור - יש תקווה. ככל שזה יהיה יותר ידוע - אנשים סביבנו יקבלו אותנו יותר בקלות. אם כי כמובן תמיד יהיו החכמולוגים שחושבים שהם יודעים יותר טוב ממך מה טוב לך (אני חושבת שיש שיר אם שורה כזו "שיודעים יותר טוב ממני, יותר טוב ממך, מה טוב בשבילי, מה טוב בשבילך" לא?)

זה באמת מעודד

בזמן האחרון המון אנשים שחשבתי שיהיו יותר שמרנים, הזכירו אסקסואליות כדרך אגב בשיחות על מיעוטים, או על נטיות מיניות. לא בגללי, אלא סתם כי זה התאים.

p019

New member
עוד לא קרא לי שהנושא עלה סתם כך

בשיחה - בלי שום קשר אלי.

Limbonic Art

New member
רק עכשיו ראיתי את ההודעה

למען האמת , חוץ מכמה סקרנים ונודניקים הנכנסים לפורום כאן ומקשקשים את הקשקושים "הברורים " שלהם + אחותי הגדולה- אני כמעט ולא נתקלת בתגובות שליליות , חוסר הבנה, כפייה או כל דבר דומה (כל מי ששואל- אני עונה בהתאם מי אני) . בטוחה כי כולנו חיים באותו עולם, אז בהחלט לא כולם מגלים חוסר הבנה מוחלט.

למעלה