לכל מי שחיפש מקור הכנסה הריהו לפניכ

פרומיק

New member
לכל מי שחיפש מקור הכנסה הריהו לפניכ

לאמיר שלום בקשת ממני לכתוב לחברי הפורום על ההצעה שלי בצורה פתוחה אז אני כותבת. אני מצרפת כאן מכתב, שקבלתי, אני וכל אלה שהצטרפו לחברת ליברטי, ממנהל חברת ליברטי – גארי קרבונו- וכן את התרגום של המכתב. כמה מילים על חברת ליברטי – לשעבר, היום VBS , חברה חדשה בעולם. בערך 3 שנים. ליברטי היא חברת סטראפ שיצרה תוכנית מלמ ייחודית וידידותית מה שכולם קוראים פירמידה, אבל הפוכה. כלומר שכל אחד שנכנס לחברה מקבל את הדרגה הגבוהה ומתחיל משם ולא שבעלי הדרגות הגבוהות מרוויחות והנמוכות מפסידות ונושרות. התוכנית בנויה על מטריצה של 3 חברים בשורה הראשונה על 8 דורות לעומק. שזה מאד משמעותי לטובתנו. ליברטי התחברה לחברת מלמ קורל, יצרנית המוצרים בעלי שם עולמי באיכותם. שקבלה את התנאים של ליברטי. אין כאן מכירות של מוצרים. רק רכישה אישית. ניתן להתחיל רק בהצטרפות ולעבור כשיש לך 5 חברים לרכישה של -20$ ולרוץ עם זה. כשיש לך מצטרפים נוספים, אתה כבר מכסה את ההוצאה של רכישת המוצרים ועובר לרווחים. הדרישה להגיע ל- 50 $ בערך של רכישת 2 מוצרים. (זה יכול להיות בערך 12-20 חברים) ואין לך יותר הוצאה. וזה קורה מהר מאד. זוהי החברה הזולה ביותר לבניית עסק. כשהתגמול הוא שוה לכלם לפיטבלה . וכאן בא העניין של המכתב שמצורף.
ליברטי הבטיחה לנו שתמצא עוד חברות מלמ כדי ליצור עוד מקור הכנסה והיא מקיימת את ההבטחה כמו תמיד, מצאה והתחברה לחברת VBS שהיא חברה וותיקה ביותר וידועה בתחום האינטרנט יחד הם יצרו, חברת מלמ חדשה על הרעיון של החברה הראשונה. חברה שתתן שרותים וכלים ויידע לחברות מלמ בכלל. החברה תפתח ב- 1.5.03 החברה כבר פנתה לחברות מלמ גדולות וחתמה הסכם עם חברת MONEY KEY בעלת 630,000 חברים להצטרפותם בפתיחה. לחברי ליברטי קורל יש את הזכות להצטרף עד תחילת אפריל ולמלא את השורות הראשונות. לפני שמצטרפים החברות האחרות בעולם. כך יקבל ממאי מצטרפים לרשת שלו. מהחברות שיצטרפו . הרשתות תהיינה קצרות ומהירות על בסיס של מטריצה 5 בשורה הראשונה ל 4 דורות , ראה למטה טבלת התגמול היא אחידה לכלם וכל אחד יכול להגיע למקסימום של 1630 דולר. לחודש כשההוצאה החודשית שלנו היא של 22$ שתתחיל במאי. כל מי שיצטרף לליברטי בעלות של 20$ + דמי משלוח למוצר שיהיה מולטי ויטמין, עד אפריל , יהיה זכאי להרשם למסלול השני. עוד בטרם תפתח החברה את שעריה. שזה אומר שמי שמוכן ל"סכן" , כ- 50 דולר, יקבל בעצם 2 עסקים שמכל אחד מהם הוא יוכל לקבל תגמולים. התגמולים בדולרים בצ'קים, אין עליהם מעמ כי הם נחשבים עסקות חו"ל, אבל יש לדוח עליהם כהכנסה. יש אפשרות ברשת קורל להיות רק צרכנים ולא לעשות דבר. תוכנית תגמול דור 1 1$X 5 חברים תגמול = 5$ דור 2 1$X 25 חברים תגמול = 125$ דור 3 1$X 125 חברים תגמול = 250$ דור 4 1$X 625 חברים תגמול = 1250$ סה"כ 780 חברים = 1,630 $ לחודש (כ- 8,000 ₪). את רשימות החברים אני מעבירה ידנית כרגע עד שתפתח התוכנית במאי. הרשימות יעברו עד תחילת אפריל. מי שמעוניין בפרטים נוספים: 058-780577 או [email protected] בברכה פרומה מי שרוצה תרגום של האיגרת שיפנה אלי, כי לא הצלחתי להעביר אותה.

למעלה