לכל מי שחיפש

yael**

New member
לכל מי שחיפש../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif

אתר תווים מצויין שכולל מאגר של אלפי תווים (בפורמט pdf), מנוע חיפוש (לכו על הAdvenced Search) שמאפשר לחפש לפי כלי, מלחין או תקופה ואפילו אפשר בתוספת תמונות של התווים בתוצאות. www.mutopiaproject.org מומלץ!!!

יעל :-)

New member
שאלה בנוגע לאתר תווים

האם מישהו יודע על אתר באינטרנט שאפשר להוריד ממנו תווים לפנסתר לשירים עכשוויים? תודה יעל

galgal15

New member
אוו קיי זה כבר מתחיל להיות מוגזם..

טוב אני ממש מצטער, אולי הכותרת של ההודעה נשמעת קצת תוקפנית אבל זאת כבר לפחות ההודעה הרביעית או החמישית ביומים האחרונים ששואלת את השאלה הזאת! אנשים! תסתכלו קצת בהודעות בפורום לפני שאתם שואלים כל שאלה! וזה לא מופנה אליך באופן אישי יעל אלה לכולםםםםם בכל אופן תסתכלי בהודעות קודמות וכמו שכבר אמרתי (פעמים רבות) יש בדף הקהילה קטגורית קישורים המכילה מספר אתרים וגם חברי הפורום פרסמו כאן בימים האחרונים מספר אתרים לא רעים בכלל.. בהצלחה

יעל :-)

New member
מצטערת...

לרגע שכחתי להעזר בכלי החיפוש או בעמוד הקישורים... מצטערת על כך. פשוט ראיתי שקיימת כבר הודעה באותו נושא, וכל עוד אני לא פותחת שרשור חדש חשבתי שזה לא יהיה נורא כל כך לשאול. בכל אופן, תודה על ההפניה.

galgal15

New member
הסקטו נא ../images/Emo124.gif

אני רוצה לפתח את קטגורית הלינקים בדף הקהילה אז למי שיש לינקים טובים או רעיון לקטגוריה חדשה של לינקים שידבר. תודה,

paulg

New member
לא רק לפסנתר אבל אתר מעולה!!!

www.andante.com אתר אחד הרצינייים ברשת!!!!!

למעלה