לכל מי שטס עם הטבעת וחזר בשלום!

• פותח הנושא gal33
  • פורסם בתאריך

gal33

New member
לכל מי שטס עם הטבעת וחזר בשלום! ../images/Emo57.gif

אשמח אם תספרו לי קצת לכמה זמן נסעתם? מה אכלתם? איך הרגשתם? חלילה אם היו בעיות מה עשיתם? וכו´. תודה, גל.

מירי,

New member
לא טסתי אבל...

אני מניחה מהשאלה שאת מתייחסת ליציאה לחופשה בכלל????? אם כן אז, אנחנו היינו בחופש בירושלים לפני 9 חודשים (כלומר 5 חודשים אחרי הניתוח...) מה אכלתי? ביצים , גבינות , מעדנים , מרקים , פשטידות , תפ"א מוקרמים... בקיצור כל מה שאני אוכלת תמיד רק ממיסעדות!!! הייתי שבוע בחופש אכלתי בכייף וירדתי קילו! לא היה הכי פשוט כי לפני הכניסה למיסעדה הייתי צריכה תמיד לבוק מה הם מגישים (נוסף לכל הרי לא רציתי לאכול כל יום אותו אוכל...)

gal33

New member
תודה, אבל דווקא התכוונתי לחו"ל

בארץ, גם אני כבר הייתי בחופשה, במקרה הכי גרוע, מכל כיוון, וולפסון זה גג 4 שעות נסיעה. אבל מחו"ל ועוד לא מארצות מערביות, הרבה יותר מפחיד אותי. בכל מקרה, הנסיעה כנראה לא תצא לפועל, כך שיש לי עוד שנה להתאמן בשליטה בפחדים

מירי,

New member
האם אין דברים שאת בטוחה בהם???

כאלה שאת יודעת שלא ניתקעים??? ורק אותם אוכלים... יש דברים שאני לא אגע בהם בזמן חופשה (כמה מהם אני מאוד אוהבת..) לעולם לא הייתי צריכה להגיע למיון אבל גם סתם שניתקע זה לא נעים ... אולי מצבי טוב יותר כי הטבעת שלי פתוחה...

gal33

New member
הי מירי, תאורטית יש כאלו דברים

מעשית, בניתוח הראשון, היו נתקעים לי כל מיני דברים שלא אמורים להיתקע. פעם נתקעה לי גבינת קוטג´ לעוסה. הפעם טפו טפו זה אחרת, רק שלא עבר מספיק זמן בשביל שאפסיק להיות לחוצה. בכל מקרה, בינתיים הנסיעה לא תצא לפועל השנה, כך שהחרדה קטנה. אבל בכל אופן, זה היה מעניין לשמוע על זה. מה קורה איתך? איך את מתקדמת בעליה במשקל?

מירי,

New member
העיקר שהיא מתקדמת....

לאט אבל בטוח...אולי עכשיו עם החג הקרב ובא וכל אוכליו ושבוע בבית זה יעזר לי...

rinaoren

New member
היי מירי מה שלומך?

הרבה זמן לא דיברנו מה שלומך נו עלית קצת במשקל? אני מרגישה מצוין הכל בסדר ירדתי כבר 15.5 ק"ג וזו הרגשה מעולה. החתך שנפתח לי כבר נסגר וגם דיברתי אם הרופא שלי והוא אמר שזה שום דבר ובאמת זה עבר . מה שלום הילדים וצחי תמסרי ד"ש. נארגן אולי שבוע הבא ארוחת ערב ותקפצו אליינו ! טוב יאללה נדבר ביי רינה.

מירי,

New member
שלומי נהדר!

וכל הכבוד על הירידה במשקל! ובאמת - מתי נפגשים? רוני???

ronnymp

New member
בוקר טוב לכלללל הנהריניים ../images/Emo42.gif

טוב נו ..... גם לכל השאר
למה לא באתם לגור בנהריה ? לא יפה . א - טל-יה מנסה להרים פגישה בחיפה ביום חמישי הקרוב - לכולם - לא ברור מה עולה בגורלה . אני אישית מצלם ברית באותו יום אחה"צ - אבל יכול להצטרף מאוחר יותר רק שבינתיים לא ברור לי אם זה בכלל יתקיים בסוף - איך הענות רבה לעניין ב - יש לנו יומיים חג - אפשר לתכנן משהו משותף . איזה מינגול רציני , טיול , פיקניק - או כל דבר אחר . אז כלללללל הנהריניים , ושאר המשתתפים - מה דעתכם על הרעיון ? אז ביי בינתיים - ותחשבו על זה רוני

מירי,

New member
בוקר אור רוני ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif

טוב טוב גם לכל השאר .... אתמול דיברה איתי לילך , בקשר ליום חמישי תשובה עקרונית כן! תשובה סופית ביוום חמישי (נראה גם מי אמור להגיע...) לגבי החג... אז נשמע רעיון טוב! צריך לדבר.. אפשר את כל הרעיונות שלך , טיול עם פיקניק ומינגול טוב... אז- יש לך את הפלאפון שלי? תתקשר!!!

ronnymp

New member
רוייקו וכולללללם - ../images/Emo24.gif

ההצעה היתה באופן הכי מיידי אולי לנהריניים אבל הנה ההזמנה הרשמית לכווווווווולם פה
(שכחתי מישהו כאן ?) ה ז מ נ ה - לט י ו ל ו ן - ב ח ג - ל כ ו ל ם כ א ן אז הזמנה רשמית - יש -
רכבים - יש -
חופש לכולנו - יש -
כיבוד לפיקניק - יש -
(איך התפריט שהצעתי פה ?) אז יללה - תקבעו תור לביה"ח - כדי לפתוח טבעות כדי שתוכלו ממש ממש להשתתף בחגיגה
יללה - רוייקו וכולם - יומיים חופשה - וזאת אחלה הזדמנות למצוא יום מתאים אחד לפגישה ומירי - אין לי את הפלאפון שלך - אבל יש טלפון - (כשלא גולשים ....) יללה ביי - ממתין לתגובתכם רוני

פנינוש

New member
השמנה או הרזייה ../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

מירי אני לא מבינה . את נמצאת בפורום של קיצור קיבה ומדברים איתך על לעלות במשקל. האם ירדת כל כך הרבה שכעת צריך להעלות בחזרה או שזה עניין אחר . אני מסוקרנת . אשמח מלקרוא את תגובתך .וגם לשמוע אותה

מירי,

New member
אז הנה הסבר קטן...

עברתי LAP-BAND לפני שנה , הטבעת שלי עדיין פתוחה , מאז ירדתי 50 קילו , והימשכתי לרדת גם אחרי שהיגעתי למשקל היעד , עכשיו אני בניסיון לעלות חזרה 10-5 קילואים , לפני שאהיה רזה מדי (כולם טוענים שכבר עכשיו אני רזה מדי..) , אחרת אאלץ לשקול הוצאת הטבעת- ואני מ´זה אוהבת את הטבעת שלי , ומ´זה לא רוצה להפרד ממנה!!!

רוייקו

New member
מאז שאושרה הטבעת הלאפ-בנד בארה"ב

יש פחות בעיה לגשת למרכזים רפואיים, במקרה דוחק. עד לא מזמן הייתה הטבעת האמריקאית אסורה לשימוש בכל ארה"ב ומי שרצה להתנתח בסוג זה של ניתוח, היה צריך לנסוע לאירופה, לישראל וכו´ בנסיעות קצרות לחו"ל, מי שחושש שיתקע לו וכו וכו, יכול לגשת למנתח שלו לפני הנסיעה, על מנת לפתוח קצת את הטבעת ואחר כך לסגור אותה, בתום הנסיעה.

gal33

New member
דיברתי על שניים סינים עם כינור קטן

כן האופציה של לפתוח תמיד קיימת, רציתי ללמוד על ההתמודדות בדרך אחרת.

למעלה