לכל מי שטעה מי אני.....

לכל מי שטעה מי אני.....

שלום לכולם שמי כמו שאתם רואים הוא יהונתן עוזיהו פעם כתבתי בהרבה פורומים בלי להזדהות והיום החלטתי שאין לי כבר מה לפחד ואני מזדהה בשמי האמיתי ודרך אגב אני מתנדב במד"א אז שיהיה לכולכם יום נעים ותשמרו על עצמכם שם בחוץ מתנדב מד"א בגמילה

paradan

New member
ברוך בואך

ולמה שתרצה בכלל להיגמל מהתנדבות במד"א?!!?!?!??!!

בגלל ש........

בגלל שפעם עד יום העצמאות הייתי הולך כמעט כל יום למד"א לאחר יום העצמאות באיבטוח שהיה למד"א ראשל"צ באמפי פארק של ראשון החלטתי לאחר כל הבלאגן שהיה שם לעשות לא יותר משני משמרות בשבוע ופעם ב.... במצבים חריגים שלוש משמרות הסיבות הן אישיות שלי מי שמכיר אותי יודע מה הן ומי שהיה באמפי פארק יודע מה הן בהזדמנות אחרת אוליי מחר אני אכתוב פה את מאורעות יום העצמאות שהביאו אותי למעשה זה שלמד"א אני מגיע פעמיים בשבוע ולא יותר

Yev

New member
יוני, אבל אם אתה באמת אמיץ תאמר מה

היה הכינוי הקודם שלך...
(שידוע לי דרך אגב...) מממ... גם אני אחרי מה שהיה באבטוח ההוא מתייחס טיפה שונה,להתנדבות שלי במד"א.

מה שהיה ביום העצמאות ../images/Emo104.gif

הוא משהו שקשור לתחנת ראשון ולתחנת ראשון בלבד. אני במקרה שמעתי מה היה שם וזה באמת היה מבייש ופגע בהרבה מתנדבים שם. אחרי הסיפור של יום כיפור אני לא חושבת שצריך לחשוף את הכביסה המלוכלכת לפני העולם ושהם קודם צריכים להתמודד בה מבפנים. יונתן למרות שאני כבר יודעתמ מי אתה אני חושבת שמן הראוי שתחשוף את עצמך..

chanand

New member
מתנדבי ראשל"צ - אתם מוזמים להתנדב ב

קרנ"ש.
יש לנו מקום, צוות מעולה... ואפילו מוגן ירי....

Yev

New member
בגלל שנראה לי שאני יודע

מי אתה... תפנה אליי לאיי סי קיו. ואני אדבר איתך... 76175241

inbale

New member
לא עושים אאוטינג בפורום !! ../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

אני מבקשת שימו לב - גם אם אתם יודעים מי הוא ומה הזהות שלו - כולנו כאן בעולם וירטואלי וחושפים על עצמנו רק מה שאנחנו רוצים. בבקשה אל תכתבו בפורום הודעות לגביי הזהות של כותב ההודעה הזו כיוון שזה לא עקרוני. אם וכאשר הוא ירצה הוא יספר לנו מי הוא כרגע תתמקדו בהודעה שלו ולא בזהות שלו. לכל מי שרוצה ליצור איתו קשר - בשביל זה יש תיבת מסרים.

Yev

New member
ענבל... לא חשפתי אף אחד... וגם אף

לא מתכוון. זה שקראתי לו יוני לא אומר שחשפתי אותו יוני=יונתן והרי לא חשפתי את הכינוי הקודם שלו. ואחרי שיחה איתו, הוא הסכים שלא "פלטתי" כלום.

למעלה