לכל מי שטען כי אין שיקוף מלא..

מעניין מה בדיוק מסתיר שרון מהציבור?

הייתכן שלראש הממשלה יש מחלה חשוכת מרפא והוא לא רוצה שהציבור יידע עליה? אחרת איך תסבירו את התנהגותו וסירובו לעבור בדיקות דם?

ק ו נ ס פ י ר צ י ה !

לא יודע להגיד את זה בצורה רצינית אבל הדרך היחידה של סיעת קדימה למנוע את "בלוק 61" זה לשים את רה"מ בבית חולים! זה ימנע משינוי ועבודה להצטרף ליוזמה הזאת. הן בגלל שהם יהיו כעת יותר אופטימיים והן בגלל הרושם שזה יעשה ש"הדיחו ראש ממשלה חולה"... חוצמיזה יש הרבה יותר סיכויים שסטיב יקח את הליכוד בעקבות ה"ספין" הזה... אחרי ליל המיקרפונים שהיה בדיוק באותו עיתוי-ערב בחירות בהליכוד,לא אתפלא אם אכן מדובר בצעד מכוון... במשפחת פשע הכל פתוח...

mean girl 16

New member
בן אדן בגילו שחוטף אירוע מוחי

זה רק עניין של זמן עד לאירוע הבא.

bhnadav

New member
הפכת לרופאה?

מה שכתבת הוא מאוד מאוד לא נכון, הן מהבחינה הרפואית, והן מהבחינה שאַת סתם גורמת לאנשים לחשוב שכך הדבר, כלומר הן מהבחינה הפוליטית אפילו.

תומרס1

New member
לשרון אין שום דרך להסתיר..

בעבר היו כמה ראשי ממשלה שהסתירו היטב את מחלתם.. אך היום כשהתקשורת כ"כ חזקה אין סיכוי שרה"מ יוכל להסתיר איזה דבר מהציבור במיוחד עכשיו כשעבר את מה שעבר ובל נשכח שהיריבים הפוליטים ידרשו לחשוף את תיקו הרפואי.. כמו שכבר הבוקר עשה ח"כ אריה אלדד (האיחוד הלאומי) שתבע מרופאיו של שרון למסור דיווח מפורט על מצבו הבריאותי... אז הסירו דאגה מליבכם הכל ייחשף... ושתהיה לשרון רפואה שלמה ו"קדימה" יש עוד הרבה לעשות והבחירות קרבות ובאות.. בהצלחה..

לכל מי שטען כי אין שיקוף מלא..

לגבי מצבו של ראש המשלה - אתם מוזמנים להכנס לקישור הבא. ברור לי שכמה קיצוניים יתחילו לדבר על קונספירציות ועל קשר, כביכול, של עבמ"ים או ראשי המאפיה האיטלקית לעניין
מראש אבקש ממכם, תנו לנו לנוח מהשטויות, תודה.

הרופאים והתקשורת שומרים היטב ../images/Emo188.gif

על הסיפור האתרוגי. ופסטיבל הסגידה נמשך..אבל: עם עובדות אחרות אי אפשר להתווכח. אני שוחחתי עם רופא נוירולוג שהוא קרוב משפחה: הסיכוי של אדם בגיל 70 פלוס שעבר שבץ מוחי לעבור אותו שוב תוך שנה! מהשבץ הראשון הוא כ-35 אחוזים והשבץ השני כמו כל שבץ מוחי כמובן, יכול להיות קטלני.

mean girl 16

New member
זה נכון מאוד

ועוד אדם שאף פעם הוא לא שיא הבריאות עוד בלי קשר

ושנסמוך על מילים שיצאו מפיו של אדם

שאמר : ק"ש = קדימה שבץ?! אני לא מכיר את הבן של השכנה של חבר של דוד שהוא אבא של הגברת מהמכולת שחברה של ההוא מבית החולים שעובד אצל הניורולוג.. אני מסתפק בעובדות שאפשר לראות בלינק שבראש השירשור. רק בריאות - לכולנו :)

bhnadav

New member
נו באמת, אל תהיו מגוחכים../images/Emo70.gif ../images/Emo4.gif

התחזיות הרפואיות האלה כל כך לא מוסיפות כבוד לך ולנוספים שתומכים בך, ואתם צריכים להתבייש בזה. דיברת עם רופא? תשאל אותו לגביך, לא לגבי אריאל שרון. קח ממנו המלצות לגביך ולגבי בני משפחתך, אל תבלבל את המוח למדינה שלמה. לסבא שלי היה אירוע מוחי קשה לפני 10 שנים, וברוך השם, טפו טפו טפו, לא היה לו לא אירוע נוסף ולא נעליים. בוודאי ובוודאי כשמדובר באירוע מוחי קל כמו במקרה של שרון, כשהקריש מוסס לפני שעברו 3 שעות. במקרים מסויימים הדבר יכול להתבטא בהפרעות קלות בדיבור, בהליכה או בדברים אחרים - אבל על פי הדיווחים זה לא המצב של שרון, וזה גם מה שנראה בימים הקרובים במו ענינו. דיי כבר עם השטויות, זה נורא.

bhnadav

New member
ועל כל רופא מטומטם כמו שלך,

יש עוד הרבה מאוד רופאים אחרים, ביניהם מנהלי בתי חולים כמו זה שהתראיין כרגע בערוץ 10, שאמר כי הפרוגמוזה של אריאל שרון הרבה יותר טובה מכפי שציפה, מפני שהרמזים מראים שמדובר בסתימה שבאה מהלב ולא בכלי הדם שיותר קשורים למוח, כך שהמצב הרבה יותר טוב. למה אמרתי רופא מטומטם? כי כל רופא נורמלי לא יעלה לשאלה כזו מטופשת כמו שאתה הצגת לו, ובטח לא ינסה להעריך מה הייתה בדיקת ה-MRI של אריאל שרון, או איזה ניתור עשו לו. זה גובל בחוצפה, הן שלך והן שלו.

תומרס1

New member
אני מסכים!!!

גם לסבא שלי היה אירוע מוחי קצת יותר קשה משל שרון, כל הרופאים ניבאו לו שבץ נוסף אך הוא לא הגיע עד עצם היום הזה כבר כמה וכמה שנים... כל התחזיות שלכם... הם שטויות העיקר שיהיה בריא וכבר מחר תראו אותו... והכל יהיה בסדר...

שבץ נוסף- שיחה עם נוירולוג ../images/Emo41.gif

שוחחתי עם קרוב משפחה שהוא נוירולוג. מתברר שהסבירות שאדם בגילו של שרון שלק בשבץ מוחי אחד , לחטוף שבץ נוסף (שיכול להיות קטלני) תוך שנה! עולה פי 60 ! מזה של אדם בן 50. זכות הציבור לדעת.

למעלה