לכל מי שיודע לקרוא רוסית.... ומעוניין לראות את השיר לאירוזיון בשפתו המקורית מוזמן לפה!
ג גאה עליז ומאושר New member 2/5/03 #1 לכל מי שיודע לקרוא רוסית.... ומעוניין לראות את השיר לאירוזיון בשפתו המקורית מוזמן לפה!
ג גאה עליז ומאושר New member 2/5/03 #3 הם לא ישירו אותו ברוסית! ../images/Emo13.gif וטוב שכך! הן החליטו שהן פטריוטיות ושרות ברוסית! אני ממש שמח!
הם לא ישירו אותו ברוסית! ../images/Emo13.gif וטוב שכך! הן החליטו שהן פטריוטיות ושרות ברוסית! אני ממש שמח!
ג גאה עליז ומאושר New member 2/5/03 #5 אני דווקא מאוד רציני... ../images/Emo4.gif זה באמת מה שהם אמרו! תקרא אפילו באתר העיברי של האירוויזיון.... בגלל זה זה התעכב שבועיים....
אני דווקא מאוד רציני... ../images/Emo4.gif זה באמת מה שהם אמרו! תקרא אפילו באתר העיברי של האירוויזיון.... בגלל זה זה התעכב שבועיים....
M Mrs James New member 2/5/03 #6 ייאאא אתה לא מבין אותי... דבר ראשון...אני בת... ואני אמרתי שאני יודעת שהן שרות באנגלית.... והשאלה היא למי יש אותו באנגלית...? כי ברוסית כבר יש לי
ייאאא אתה לא מבין אותי... דבר ראשון...אני בת... ואני אמרתי שאני יודעת שהן שרות באנגלית.... והשאלה היא למי יש אותו באנגלית...? כי ברוסית כבר יש לי
ג גאה עליז ומאושר New member 2/5/03 #7 סליחה... על הטעות! :-O אההההה! עכשיו הבנתי למה התכוונת! מי אמר אבל שיש גירסה אנגלית!? כאילו, איך את יודעת?
סליחה... על הטעות! :-O אההההה! עכשיו הבנתי למה התכוונת! מי אמר אבל שיש גירסה אנגלית!? כאילו, איך את יודעת?
M Mrs James New member 2/5/03 #8 כי בהתחלה התפרסם השיר ברוסית...והן אמרו שהן רוצות לשיר באנגלית באירוויזיון...ולכן הם הקליטו את השיר באנגלית ואותו הם ישירו... אז אני מתה לשמוע את הגרסה האנגלית!!!!!!
כי בהתחלה התפרסם השיר ברוסית...והן אמרו שהן רוצות לשיר באנגלית באירוויזיון...ולכן הם הקליטו את השיר באנגלית ואותו הם ישירו... אז אני מתה לשמוע את הגרסה האנגלית!!!!!!
ג גאה עליז ומאושר New member 2/5/03 #9 אבל זה מה שאני מנסה להסביר... הן החליטו שהן ישירו ברוסית! ואם הייתה גירסה אנגלית, אז היא נעלמה! או לפחות אני לא ראיתי אחת.... אבל בשביל מה צריך?!
אבל זה מה שאני מנסה להסביר... הן החליטו שהן ישירו ברוסית! ואם הייתה גירסה אנגלית, אז היא נעלמה! או לפחות אני לא ראיתי אחת.... אבל בשביל מה צריך?!