לכל מי שיודע מה יהיה בטורניר ברעננה

MADPUCK

New member
לכל מי שיודע מה יהיה בטורניר ברעננה

יש איזושהי אפשרות שאם נבוא אם הציוד שלנו, נוכל לשחק אחר"כ בסוף הטורניר, או מתיישהו לפני?? סתם, עם החברה שיהיו שם וירצו...

rollerhockey

New member
אני יודע

המגרש ברעננה פתוח לכולם אחרי שיסתיים הטורניר בחמש ככה, אין שום בעיה שתוכלו לשחק על המגרש בטח יהיו שם גם עוד אנשים שיירצו לשחק.

MADPUCK

New member
אני מארגן עכשיו הכל...

אני אכנס לאינטרנט שוב בסביבות 6 (15/05/02).... אם יש לך אפשרות ליצור איתי קשר, קודם, סבבה, אני כבר אתקשר אליך בחזרה. 058502470

power play

New member
אנשים מהפורום שרוצים לבוא זה

הזמן לארגן...אנחנו מתכוונים לקחת ציוד ולשחק שם ובקיצור להפגין נוכחות. מי שרוצה לארגן מפגש או משהו שישרשר לפה. אור "חסמתי סוף סוף " power play

oodi g

New member
אני רוצה לבוא- אבל אני לא יודע

איפה ברעננה באיזו שעה

rollerhockey

New member
ממממממשששש לא!

זה מתחיל ב-9 בבוקר ומסתיים אחרי הצהרים זה טורניר ארוך מאד. 9 משחקים ביום זה לא קצת בית א´ בית ב´ 1 1 2 2 3 3 חצי גמר 1א--------2ב 2א--------1ב מקומות 5-6 3א-----------3ב גמממר! ?---?

MADPUCK

New member
לכל מי שמתכוון להגיע לרעננה מחר!

לכל הלא מקומיים, זה נערך במקום שנקרא "פארק רעננה" ליד בית לווינשטיין או משהו כזה.... חפשו מגרש הוקי!!! אנחנו ניהיה שם!! איכשהו... לכל מי שלא יודע או לא זוכר, קוראים לי פליקס ואני אהיה אם כובע אפור... (נשמע כמו פגישה עיורת או מה.....) אם פתאום תראו איזה 10 חברה עם ציוד יורדים, מהסעה, או מאיזה תחנה בסביבה, זה אנחנו
יהיה נחמד לפגוש אנשים מהפורום. !! RANNA HERE WE COME

power play

New member
כן כן...זה קורה מחר הטורניר הוקי

אפשר להתלהב..אם לא יהיה חם מדי אני אשוויץ בג´רסי המרופטת שלי.

למעלה