לכל מי שיוצא למח"ץ ההנהגת שרון

BabyLove

New member
לכל מי שיוצא למח"ץ ההנהגת שרון

במחזור השני..... אמא שלי אמרה שהמון ילדים וגם מדריכים יצאו מהמחנה כי הם נעקצו.....אמא שלי רוקחת אז הם קנו איזה תרופות אנטיביוטיקה או משהו כזה....בכל מקרה אמא שלי אמרה שהעקיצות שלהם היו גדולות!!!! אז תזהרו!

J a s m i n e

New member
צודקת...

אתמול חזרתי ממחזור ראשון הנהגת שרון ובאמת מלא נעקצו ומלא חזרו הבייתה, העקיצות ענקיות אבל אלה שלא חזרו ממש נהנו וכל השאר הפסידו.!!!

כן../images/Emo13.gifאנשים אצלנו כתבו מכתב ליתושים

וחן קבלי
ותצאי למחנה....... יהיה כייף, ותקחי משהו ליתושים האלו
וגם שמתם
שה
ים האלו מזה קטנים?
תמר שרוני

שירקית

New member
תגלית מרעישה

רק היתושות עוקצות....היתושים הם לא מזיקים... כן כן אל תגידו שהמידע הזה לא מפתיע

עדי מסיקה היתה מדריכה של בכיתה ז´

עכשיו היה לי את נעה ישראל, רועי אבירם, עדי חלוואני ודפנה(שאני מצטערת אבל שחכתי את השם משפחה) למה?

blue fairy

New member
יש לי 31 עקיצות!!!!!

ו - 10 על התחת..... העקיצות אכן היו גדולות, אבל לא מזיקות. היחדים שפונו למיון היו אנשים רגישים או אלרגים ליתושים. כל השאר היו סתם ווניקים שמאוד נבהלו. נכון - זה מגרד מאוד, אבל חוץ מזה אין שום נזק נוסף. האמת? זה היה די מגניב שכל שבט רשפים (א-מ-פ-ר-י-ה!!!!) נעקץ.... היה לנו על מה להתלונן ובטח יהיה מה לספר שנה הבאה. הדבר היחיד שאפשר לעשות נגד זה זה פשוט לשים אלתוש בכ-ל הגוף (ולא כמוני שחיפפתי על איזור ה"ירכים העליונות" ותראו מה קרה.....), לא ללכת עם בגדים שמשאירים הרבה שטחי עור חשופים וגם אם נעקצת זה לא סוף העולם. מקסימום הולכים למרפאה ושם ישימו חומר שמרגיע. חוץ מזה כנראה שבעיית היתושים עברה. היא התחילה מפיצוץ של צינור ביוב אבל ריססו את כל המקום וחיטאו אותו אז אין מה לדאוג - פשוט לצאת ולהנות, גם עם היתושים!

למעלה