לכל מי שירד פעם לבחורה

לכל מי שירד פעם לבחורה

האם זה כיף,מסריח,מגעיל,מהנה,מענה או מה? חברה שלי מתעקשת שאני ירד לה ואני לא יודע מה לעשות, כאילו יש לי סרטונים של ירידות ואני מיומן באומנות הדגדגן אבל אני לא יודע איך אני צריך בדיוק לעשות את זה.... ושאלה לבנות: זה כיף לכן יותר מדחיפה??

תירד לה אחי ולמה כי..

היא תודה לך על זה זה הכי כיף לבנות יותר מאשר לדחוף אצבע.. איך יורדים? לא יודע תתחיל ללקק ותכניס את הלשון תרטיב את כל העיזור..

איך לרדת לנשים בצורה אופטימלית?

כל מה שיכול לעלות על דעתכם... באיזה איזורים לגעת, איך לגעת, איפה הכי נעים, עם אצבע? בלי אצבע? עם יותר לשון או שפתיים? תנו לנו לעזור לכם.... למען כל המין הנשי... תעזו לנו להחכים ולדעת לגרום לכן להתעלף מעונג....

GGOODD

New member
אני מאוד אוהב לרדת...

ותעיד על כך חברה שלי, זה אחד הדברים האהובים עליי ללקק שם את כל האיזור להרגיש את החום שלה כשהלשון שלך בפנים והיא רועדת זה הדבר הכי טוב בעולם, חוץ מזה שלגרום לבחורה לגמור בכזה עונג עושה אותי מאושר... זה לא קשה לרדת לבחורה, אל תיבהל מהריח או מהרטיבות... אם אתה אוהב מישהי זה לא אמוא להפריע, מקסימום שטוף את הפה... ביג דיל בכל מקרה אין כל כך הרבה מה להסביר, האמתי שזה כמו נשיקה צרפתית - לומדים לעשות את זה תוך כדי... עם הניסיון באה ההתמחות בעניין אבל בכל זאת ניתן לך עצות קטנות... תעשה את זה בעדינות, תכניס את הלשון בין השפתיים ותלקק את האיזור העליון - הדגדן בצורה עיגולית ואז תזיז למעלה למטה את הלשון כדי לגרות אותו יותר. אחרי זה תלקק את כל הכוס מלמעלה למטה... אפשר גם לדחוף את הלשון לתוך החור... ומשם תמשיך תשחק עם הלשון וכשתרצה לגרום לה לגמור... תתמקד באיזור של הדגדגן ותישאר שם... היא תגמור במהרה :) בהצלחה!

I t a M a R 1 1

New member
אם אתה אוהב את חברה שלך...

זה באמת לא אמור להפריע לכם..... בהתחלה יש ריח לא נעים,הייתי אומר אפילו קצת מסריח אבל אחרזה זה עובר... ובקשר של לרדת לבחורה,אני ממליץ לך קודם כל תעסה לה את הדגדגן טוב טוב.... מין מסג' כזה,את שאתה רואה שהיא מתחילה ממש לגנוח ולהינות,אחרזה אתה כבר יכול לשחק עם הלשון שלך ולרדת לה,תסמוך עלי שהיא מזה תהנה מזה.....

למעלה