לכל מי שיש לו מיילסטון - כמה שאלות

ilia1986

New member
לכל מי שיש לו מיילסטון - כמה שאלות

אני מתכוון לקנות אותו מסלקום עוד כמה חודשים (כשתגמר ההתחייבות שלי לתפוז-סוחט-המזומנים). הבנתי שזה מכשיר מעולה, אבל יש לי כמה שאלות בנוגע לשמועות ובנוגע לכמה ביקורות שראיתי. 1. איך המצלמה שלו? יש לי נוקיה 5800 והמצלמה שלו לא מאד איכותית בלשון המעטה. הבנתי שלמיילסטון יש מצלמה של 5 MP - אבל חלק מהאתרים בחו"ל מראים לי תמונות מעולות בביקורות שלהם, וחלק מראים תמונות גרועות ומגוקענות בטירוף. שמתי לב גם שכל האתרים עם התמונות הנורמאליות מראים אותם כשהמיילסטון עדיין היה בגרסת 2.0. האם 2.1 מורידה את איכות המצלמה? 2. גם קשור לנושא מקודם - הבנתי שיש בעיה הרבה פעמים למכשיר לבצע פוקוס - גם כשלוחצים על מקש המצלמה קלות - המכשיר מראה שהוא מבצע פוקוס - אבל בפועל לפי מה שהבנתי - לא מבצע אותו. יכול להיות שזה קשור באופן ישיר לבעיה מקודם. 3. הבנתי שיש באג שכל פעם שמחברים\מוציאים את האוזניות מהמכשיר - המוזיקה מתחילה להתנגן מעצמה. 4. וגם משהו - כמו מקודם - שקשור לעדכון ל 2.1 - הבנתי שהשעון המעורר של המכשיר הרבה פעמים לא פועל בכלל - אלא רק אם מכוונים את השעה ל 5 דקות מעכשיו - או כשמדליקים את המסך. לכל מי שיש מיילסטון בגרסת 2.1 - מה אתם אומרים - הדברים האלה באמת קיימים, או שזה סתם מקרים פרטניים הזויים שנוצרו בעקבות רוטינג לא נכון או משהו. כמו שאמרתי - יש לי נוקיה 5800 - שגם לו לא חסרות בעיות טכניות. לכן הייתי מאד מאוכזב לגלות את כל השמועות האלה באינטרנט על המיילסטון. תודה מראש =)

למעלה