לכל מי שיש תמונה של אספי לכל מי שיש תמונה של אספי לבד שיוסיף... בתמורה אני יוסיף את מה שיש לי
B barbush13 New member 25/10/04 #1 לכל מי שיש תמונה של אספי לכל מי שיש תמונה של אספי לבד שיוסיף... בתמורה אני יוסיף את מה שיש לי
L LOVEאמיר New member 26/10/04 #10 ואולי גם ימשיך לשחק בעונה הבאה../images/Emo13.gif לפי מה שהוא אמר...
L LOVEאמיר New member 26/10/04 #12 בתור החבר של רועי בר... שאותו מגלם השחקן המתוק - יובל אברמוביץ'. הם בעצם שיחקו שם זוג נשנשים (=הומואים)
בתור החבר של רועי בר... שאותו מגלם השחקן המתוק - יובל אברמוביץ'. הם בעצם שיחקו שם זוג נשנשים (=הומואים)
T TetiBETTY New member 26/10/04 #13 ../images/Emo104.gifאהה..../images/Emo51.gif רבה../images/Emo70.gif
M Mary Mindland New member 27/10/04 #18 איזה מטמטם !!!! תמונות מגניבות - טוב אסף הוא מגניב (To Say the least.....) שחקן גדול לנו ו... *יש* לו!
איזה מטמטם !!!! תמונות מגניבות - טוב אסף הוא מגניב (To Say the least.....) שחקן גדול לנו ו... *יש* לו!
M Mary Mindland New member 27/10/04 #19 אגב אני לא יכולתי להגיע ביום חמישי ובשבת למרי לו כדי לחכות 4 שעות לאסף על המדרגות וגם אני לא אוכל ביום ראשון כי אני ממש חולה (שפעת ביקרה בהתחלה של החורף השנה...) נשיקות לכולם (במיוחד לאסף, אבל אל דאגה אני כבר אדאג חודש הבא למסור לו אותן...
אגב אני לא יכולתי להגיע ביום חמישי ובשבת למרי לו כדי לחכות 4 שעות לאסף על המדרגות וגם אני לא אוכל ביום ראשון כי אני ממש חולה (שפעת ביקרה בהתחלה של החורף השנה...) נשיקות לכולם (במיוחד לאסף, אבל אל דאגה אני כבר אדאג חודש הבא למסור לו אותן...
M mary lou New member 29/10/04 #20 ושוב אני לא מבינה... למה לחכות 4 שעות??? למה לא להגיע רבע שעה לפני הזמן ולראות אותו ישר?