לכל מי שיש iRiver H10

בוזו

New member
לכל מי שיש iRiver H10

מישהו יכול לשים פה תמונה של המסך של הנגן בזמן שמתנגן שיר (5 או 6 ג'יגה זה אותה התצוגה כמו ב-20?)? תודה רבה!

bitonano

New member
אני יכול להגיד לך מה מוצג.

אם אתה רוצה.. בעיקרון הכל חוץ מאיכות השיר המתנגן...

בוזו

New member
אני רוצה לראות את התצוגה עצמה

אפשר לשנות את הצבע של התאורה?

בוזו

New member
../images/Emo99.gif

תודה. רק נשאר לי לבחור צבע

Aviad1987

New member
עוד חבר למשפחת h10 ../images/Emo9.gif

לפחות בקרוב! אני קניתי את האדום כי הוא ממש יפה אבל אני חושב שאם לא האדום אז הכסוף.

לינקי

New member
יש לי גם שאלות בנוגע ל-H10

ואני אשמח אם מישהו שיש לו את המכשיר או שהיה לו יענה לי. 1. האם המשטח מגע נןח ומדויק? או שכל נגיעה קטנה מעבירה אותי מיליון תפריטים? 2. האם אני יכול גם בין שירים (במסך התפריט לא במסך הניגון) דרך המשטח מגע ולא רק בין תפריטים? או שאפשר לעבור בין שירים (שוב, במסך התפריט ולא במסך הניגון) רק דרך הכפתורים בצדדים ליד הפליי/סטופ ? 3. בגדול, מהי צורת הניווט במכשיר? האם היא נוחה? 4. האם אני יכול לסדר את קבצי ה-mp3 וה-jpeg בתיקיות (משלי) או שכל הקבצים של ה-mp3 בתקייה משותפת אחת וכל הקבצים של ה-jpeg בתקייה משותפת אחרת? תודה רבה לכל העוזרים!!!

bitonano

New member
תשובות...

1. משטח המגע נוח מאוד, יש גם אפשרות לכוונן אותו לנוחויותך בהגדרות המכשיר. 2. לא ממש הבנתי את כוונתך בשאלה הזאת. 3. צורת הניווט והשיטוט במכשיר מאוד נוחה. מאוד מאוד נוחה. 4. אני חושב שתוכלי בתיקיות משלך, אבל אז תצטרכי לגשת איליהם דרך ה-browser - אפשרות זאתי מציגה את הקבצים והתיקיות איך שהם בכונן הקשיח כמו במחשב ככה...

לינקי

New member
התכוונתי

נכון יש שירים... האם אני יכול לעבור בינהם באמצעות הגלגלת? או שאפשר לעבור בינהם רק דרך המקשים בצדדים (מעל ומתחת לפליי/סטופ)?

bitonano

New member
גם וגם...

דרך הגלגלת את עוברת ברשימה של השירים ובוחרת באיזה שיר שבא לך. דרך הצדדיים את מעבירה שיר קדימה שיר אחורה.

yuDa398

New member
גם לי יש שאלה../images/Emo26.gif

מה החומר שבנוי ממנו המעטפת של הנגן? פלסטיק קשיח או פלסטיק רך כזה כמו שיש לנגני המדבקה השונים?

weird dust

New member
לכולם יש פלסטיק קשיח

השאלה כמה טוב ואיכותי הפלסטיק? בכל מקרה במקרה של הנגנים הפלסטיק איכותי, אבל זה לא מונע ממנו להישבר במקרה של מכה קשה או פגיעה במקום רגיש.

למעלה