לכל מי שכאן, דחוף!!!

magman

New member
לכל מי שכאן, דחוף!!!

אני רק רציתי להראות לכם ציור שציירתי הרגע ( לא מושקע כ"כ) אבל עדיין מספיק יפה בשביל להראות! טוב, נו, מה אתם אומרים? MAGMAN

Supermans girl

New member
אהבתי את התנועה של הגוף

העיניים קצת מוזרות אבל הטכניקה, התנועה וההצללה טובים מאד לטעמי.

magman

New member
וואלה! תודה אבל....

תוכלי להראות לי אולי ציור שלך מתישהו, אני אשמח מאוד ודרך אגב, גיל: 13

comicsgirl

New member
וואי! סוף סוף...

מישהו יותר קטן ממני! אל תעלב אבל בשבילי זאת מחמאה!!! וחוץ מזה אחלה ציור- באמת רואים שיש כישרון!!!

למה דחוף????

אתה עומד לעבור ניתוח מוח ללא סיכויי החלמה עוד 2 דקות וחייב לדעת אם היה לך אי פעם סיכויי בקרוסג´ן??? סתם, האמת היא שזה ציור בכלל לא רע.

HackMachine

New member
יפה

אבל מה כל כך דחוף פה?? בכל אופן, אני רואה פה כשרון והשיטת ציור טובה. מה שחסר זה דינאמיות. הדמות נראית כאילו מישהו הזריק לה משהו והיא לא יכולה להזיז את הגוף.. הייתי נותן לגוף קצת יותר חופשיות. הידיים והרגליים (טוב אולי הרגליים בסדר) לא צריכים להיות כל כך צמודים לגוף. הוא לא שומר על הציצים שלו או משהו
אל תדאג דינאמיות זה תמיד החלק הקשה ואני אפילו לא מצליח לעשות את זה כמו שאני רוצה שזה יהיה.. אם אתה רוצה דוגמא טובה אז יש איזה שירשור של ציורים שלי בעמוד הזה. תחפש ציור עם דינוזאור עומד וצועק. * תנסה לצייר סתם דמויות בלי פרטים בשביל האימון.. תנסה להגיע למצב שאתה יכול להרגיש מה שהדמות מרגישה בלי שום פרטים חיצוניים חוץ מאברים אנושיים. כשתצליח לעשות את זה אז אתה בכוון הנכון. עוד משהו שהנשק לא מתאים כל כך.. זה נשק ליד אחת ולא שתיים (אני חובב נשקים אז אני קצת יודע). איך אתה רוצה שהוא יכסח את הצורה שהוא לא יכול לזוז עם הנשק כשהוא בשתי הידיים? תנסה לתת לא שניים כאלה וכל יד תחזיק אחת. מה עוד אפשר להגיד?.. לא יודע אבל זה ציור טוב.

magman

New member
נכון, נכון...

אתם ממש צודקים, כנראה נסחפתי קצת, נו באמת! מה אפשר לצפות מילד בן 13? בכל אופן מצטער MAGMAN

HackMachine

New member
מה הקשר נסחפת?

זה ציור יפה אבל תמיד יש מקום לשיפור. אפילו אצל האמנים הגדולים ביותר! זה כל הקטע (לכעתי) באומנות.. תמיד צריך לשאוף ליותר טוב.

למעלה